Elma overwon video angst en werd Facebook kijkcijfer kanon!

Als iemand een ondernemer is, is het Elma Maaskant wel. Hoewel ze al jaren bedrijven heeft, voelt ze zich pas sinds dit jaar een echte ondernemer, door een shift in haar bewustzijn. Elma is echt zo’n doener. Ze volgt haar nieuwsgierigheid en probeerde van alles uit. Ze begon met een cadeau-winkel, werd toen bloemiste, schilderes, visagist, docent en inmiddels is ze eigenaresse van het zeer succesvolle make-up merk: Creative Cosmetics dat ze helemaal in eigen beheer maakt.

 

Dat Creative Cosmetics nu zo succesvol is heeft alles te maken met hoe Elma video heeft ingezet om te groeien. Ze voelde aan alles dat ze iets met video moest doen, maar ze vond het vreselijk.  Ze had er helemaal geen behoefte aan om ” haar onderkinnen aan iedereen te laten zien”. Toch nam ze daar geen genoegen mee en besloot ze mee te doen aan ‘Video Business School’ van Zarayda Groenhart. Hier leerde vooral te kijken naar haar ideale klant en wat ze die te bieden heeft.

 

En zo besloot ze mensen te gaan opmaken live op Facebook. Inmiddels is ze een Facebook kijkcijfer kanon met 80.000 volgers en is haar omzet verzesvoudigt!! In deze vlog neem ik een kijkje in haar studio en motiveert Elma ons, om ook actie te ondernemen als we iets willen bereiken.

 
Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *