Interview Anna Nooshin over ‘On Top’

Onlangs kwam ‘On Top’ uit, het eerste boek uit van fashionblogger en ondernemer Anna Nooshin. Ik had een openhartig interview met haar waarin ze o.a verteld dat ze niet goed is in grote groepen, en geeft ze tips voor beginnende bloggers.

 

Doorgaan

Positiviteit gebruikt Anna net als ik als een van de belangrijkste middelen om te slagen op het carrière pad. Want uiteindelijk gaat het om doorzettingsvermogen. En dat betekent door gaan, juist als het moeilijk wordt. En reken maar dat het moeilijk wordt. Dat is onlosmakelijk verbonden met succes.

”Succes is het vermogen om keer op keer te falen, zonder daarbij je enthousiasme te verliezen”.
-Winston Churchill- 

Ergens is het maar goed ook dat we hard moeten werken voor ons succes, want als alles vanzelf zou gaan, dan smaakte het lang niet zo goed.

Wat betekent succes voor mij persoonlijk?
Ik voel me geslaagd als ik mijn dromen en verlangens goed kan managen. Het heeft niet eens zo veel met geld te maken want Sanny zoekt Geluk kost meer tijd en geld dan het oplevert, maar het geeft zoveel voldoening dat ik dat niet erg vind. En ik weet dat ik serieus aan het bouwen ben en dat dingen tijd nodig hebben. Je kan niet meteen op dag 1 een dik salaris verwachten. Maar laat ik duidelijk zijn, geld is wel belangrijk voor mij. Ik zie het als een graadmeter of iets werkt of niet. Een paar jaar terug had ik theatergezelschap ‘Binnenste Buiten’ met 2 collega actrices, daarnaast gaven we theaterlessen aan kinderen, maar hier verdiende ik zo weinig mee dat op een gegeven moment de lol er wel af was. We bouwde en bouwde maar je hoofd boven water houden in de cultuursector is lastig.
Toen kwam ik erachter dat ik graag mijn passie leef, maar dat ik naast toneelspelen nog meer passies heb. Ik wil ook op reis kunnen, en af en toe lekker uit eten gaan of een leuk paar schoenen kopen. Allemaal dingen die ik moest inleveren voor deze droom. Wat ik hiermee wil zeggen is, het is goed om energie uit je werk te kunnen halen, maar het moet wel in balans zijn met wat het oplevert.

Ik voel me succesvol en ‘On Top’ wanneer ik groei met mijn bedrijf. Geld kan verdienen met datgene dat ik het liefste doe. En als ik genoeg tijd over houd voor feestjes en etentjes met de mensen waar ik van hou, want dat maakt mij het gelukkigst.

Anna en ik hebben samen nog een video opgenomen, hierin geef ik een aantal gouden tips voor meer productiviteit:

En mocht je Anna’s boek willen bestellen dan kan dat hier.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *