INSPIRERENDE QUOTES NA 1 JAAR SANNY ZOEKT GELUK

Tijd voor een kleine flashback, wat heb ik eigenlijk geleerd in mijn zoektocht naar geluk het eerste jaar? Zoals dat met veel inzichten gaat, heb je soms even een reminder nodig. Vandaar deze video met geluks hoogtepunten.

Zoals jullie wel weten verslind ik het ene na het andere boek over persoonlijke groei. De inzichten die ik daarin opdoe deel ik graag met jullie in Selfhelp Sanny. Maar ik luister ook graag naar het verhaal van anderen. Vandaar de interviews over geluk met inspirerende Nederlanders en deze favoriete quotes. Wie zou jij een keer terug willen zien in Sanny zoekt Geluk? Wie heeft volgens jou een inspirerend verhaal? Laat het me weten, en wie weet zie je diegene straks wel terug hier op mijn site!

Deze quotes vond ik ook erg inspirerend:

* Tijn Touber:‘Je hebt gedachten, je BENT ze niet. Je hebt een verleden je BENT het niet”.

 

*Juno Burger: ”Een emotie blijft slechts 90 seconden fysiek in je lijf. Wanneer wij een emotie ervaren kost het minder dan 90 seconden voor die emotie getriggerd raakt, op chemische wijze door de bloedstroom gaat en het lichaam deze uitstoot. Mits je jezelf volledig opent voor de emotie en met je volle bewustzijn erbij bent is er na die 90 seconden niets meer in het lichaam terug te vinden van de emotie. Alles wat na die 90 seconden nog van die emotie wordt gevoeld komt omdat je keer op keer die emotie persoonlijk neemt en met de mind onder controle wilt krijgen. Het verzet tegen de emotie creëert keer op keer dezelfde chemische reactie in het lichaam en kan eindeloos doorgaan”.Over los laten gesproken 😉

 

* Paulo Coelho: “Life has many ways of testing a person’s will, either by having nothing happen at all or by having everything happen all at once.” 

 

* Eckhart Tolle: ”Je bent altijd gelukkig. Als je niet gelukkig bent, ben je niet in het nu”.

 

* The Sercet: ”Gedachten worden dingen. Dat waar je aandacht aan geeft, groeit.”

 

* Robert H. Schuller: ”De enige plek waar je dromen onmogelijk zijn, is in je eigen denken”.

 

* Anais Nin: ”We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn”.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *