Ik heb m’n roeping gevonden: kasten opruimen

Ik merk dat ik de camera wat minder pak, aangezien het veel van hetzelfde is: thuis werken met de kinderen. Maar er is weer een hoogtepuntje: Artis is weer open.

Verder heb ik de smaak van kasten opruimen he-le-maal gevonden. Ik ga bij m’n vriendinnetje Valentine háár kledingkast opruimen.

Jorg en ik delen nog handige tips voor productiviteit én m’n kapper laat zien hoe ik m’n haar het beste kan stylen.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier ?

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL
Mijn online programma Vandaag Gelukkig, Morgen Succesvol is voor de tweede keer gestart en de reacties zijn te gek! Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen. Wil je de volgende ronde (14 juni) ook mee doen? Klik dan hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *