Ik geef het allemaal weg. Mega kerst cadeau win actie!

Als blogger wordt je regelmatig mega verwend. Hartstikke leuk natuurlijk, maar eigenlijk is het veel leuker om al die gave cadeaus weer weg te geven, mijn vriendinnen en familie lekker mee laten genieten! Hoeveel shampoos, dag-crémes of sieraden heeft een mens immers nodig? Ook dit jaar was ik weer uitgenodigd voor de Gift Suite van Friends of the Brands. Dit is een event waar bloggers, influencers en bn-ers kennis kunnen maken met nieuwe merken en dat betekent ook heel veel cadeautjes…en al die mooie kerstcadeau’s kun je nu hier winnen!! En zelfs als je niet wint is deze video misschien leuke kerst cadeau inspiratie?

Je doet mee door in een reactie achter te laten wat jouw top 3 is van cadeaus. Via een online loting systeem trek ik dan 13 winnaars van deze mega grote win actie!!

Misschien vind je dit ook leuk

10 Comments

 1. 1
 2. 2

  Wat een super leuke actie, hier zou ik heel graag aan meedoen.

  Dit is mijn favoriete lijstje.
  1. De krulset
  2. De set met kettinkjes
  3. De earmuf headphones.

 3. 3

  Lekker vrolijk weer 😀 Ik ga schaam-te-loos voor nr 12, de chocolade! Die ziet er echt te lekker uit 😀 Nr 6, het House in Style setje, en nr 8, de kettinkjes van My Jewelry vind ik ook leuk. Happy Giving 🙂

 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Wat leuk! Mijn top drie is:

  1. De Whirl Trio krultangen, die ik aan mijn lieve zus zou geven
  2. De Marc Inbane zelfbruiner, die ik aan mijn lieve vriendin zou geven
  3. Het Valentino toilettasje, waar ik zelf helemaal gek op ben

 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *