Fitter opstaan dankzij een goede hormoonbalans?!

Stel je voor, je bent 50 en de dokter vertelt je dat je gebrek aan energie komt door je leeftijd. Een situatie uit het leven van Marjolein Dubbers. Ze liet het er niet bij zitten en verdiepte zich in voeding en onze hormoonhuishouding. Hoewel Marjolein net wat pondjes was aangekomen, ontdekte ze dat ze al jaren ondervoed was: ze kreeg te weinig voedingsstoffen binnen. Inmiddels is ze een expert als het gaat om energie, voeding en hormoonbalans en voelt ze zich fitter dan toen ze 30 was !?! Samen met Happinez maakte ik dit interview met Marjolein:

Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Marjolein vertelt in de video dat je kunt checken of je hormonen uit balans zijn door zelf goed op te letten, of door een test aan te vragen bij een van deze organisaties:

Complementaire artsen/organisaties uit het Energieke vrouwenvoedingskompas om een hormooncheck te doen:
-www.mbog.nl
– www.vbag.nl
– www.avig.nl
– www.nwp-natuurgeneeskunde.nl
– www.lvng.nl
– www.vnt-nederland.nl
– www.orthomoleculairdietisten.nl

 

Check hier ook het kanaal van Happinez

Misschien vind je dit ook leuk

5 Comments

 1. 1

  Wauw! Wat een inspirerende vrouw! En ze straalt helemaal, het is duidelijk dat ze helemaal in haar eigen kracht staat. Prachtig om te zien. Heb net de website bekeken en ook daar staan allemaal erg interessante artikelen. Top! Bedankt voor het onder de aandacht brengen sanny.

 2. 2

  Lieve Sanny,

  Wat fijn dit interview! Ik vermoed al een tijdje dat ik te maken heb met een hormonale disbalans. Ik voel me vaak alles behalve energiek, sta zwaar op en voel me meerdere dagen in de week neerslachtig en down zonder dat dat ik ergens m’n vinger op kan leggen. Dit kan toch niet normaal zijn? ik ben 33, eet en leef gezond en ik heb nog geen kids, ik zou in de bloei van m’n leven moeten zijn.. Ik denk dat dit boek alleen maar goede dingen zal brengen en dus ik zou hem heel graag willen winnen!

  Dank je wel lieve Sanny and keep up the good work!

  Liefs..

 3. 3

  Duidelijke informatie met fijne tips waar heel veel vrouwen altijd vragen naar hadden. Ik ben heel benieuwd naar het boek! 🙂 bijzonder mooi hoe ze het zo kan vertellen.

 4. 4

  Lieve Sanny,

  Wauw wat een super inspirerende vrouw echt een powervrouw. Ik zou het boek graag willen winnen om aan mijn moeder cadeau te geven mijn moeder is nu 58 en klaagt over allemaal pijntjes. Loopt al 5 jaar met pijn aan haar voeten en is elke avond moe na een werkdag staat vermoeid op en wil ook nog vechten tegen de kilootjes die er niet meer zo makkelijk afgaan. Ik gun haar dit boek is zeker een inspiratie voor haar.

  Liefs,

  Rianne xx

 5. 5

  Sanny, dit is een prachtig interview met een lady die als voorbeeld voor veel vrouwen dient! Na altijd een prima lichaam en geest te hebben gehad, kamp ik opeens sinds 3 jaar (ben nu 53) met overgewicht, nul energie, slapeloze nachten en een kort lontje. Wel gedacht aan overgang, maar totaal geen opvliegers. Dat daar disbalans van hormonen bij hoort, wist ik. Maar dat ik daar zelf zoveel invloed op kan uitoefenen, dat is een verademing om te horen. Wat zou ik blij met dit boek zijn! Eindelijk de touwtjes weer in eigen handen! Ik kan niet wachten! Als het werkt, ga ik vele vrouwen rondom mij stimuleren en helpen om ook weer de touwtjes in eigen handen te krijgen.
  Fijn dat vrouwen elkaar zo kunnen helpen! Ga zo door!
  Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *