Hoe word ik gelukkig? In gesprek met Leo Bormans

Yay! Happinez heeft me gevraagd om in de aanloop naar het Happinez festival in september alvast een aantal leuke sprekers aan jullie voor te stellen met een interview. Dit is de eerste video in deze serie met Leo Bormans; auteur van o.a ‘The world book of Happiness’’. Hij spreekt veel wetenschappers over geluk en deelt zijn bevindingen in deze video. Waar worden wij mensen nou gelukkig van?

Wat maakt een mens gelukkig? Als er iemand is die je dat kan vertellen, is het Leo Bormans. De ‘geluksambassadeur’ reist al jaren de wereld over om de inzichten uit onderzoek naar geluk met mensen te delen, zodat iedereen er uit kan halen wat hij kan gebruiken. Ik vraag hem wat hij leert op die reizen en of hij zelf gelukkig wordt van zijn werk en zoektocht.

Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Meer weten over het Happinez festival waar ik ook zal zijn? Ga hier naar de site.

Misschien vind je dit ook leuk

6 Comments

 1. 1
 2. 3

  Hoi Sanny! Kan ik nog meedingen voor het boek?? Ik ben je al een tijdje aan t volgen en ik zit nu zelf in zo’n fase van waar ga ik naartoe, wat drijft mij en wat maakt mij gelukkig. Ik heb net m’n baan opgezegd en ga een half jaar op reis. Echt een moment dat ik weer alles even scherp wil zetten en dit boek zou daar zeker aan bijdragen! Groetjes Lois

 3. 4

  Mooie video!!
  Jammer dat hij al was afgelopen, dus ik wil heel graag het boek winnen om er nog meer over te lezen!!

 4. 5

  Hi Sanny, ik vond het een zeer interessante video, als Belg vind ik het ook leuk eens interviews te zien met Belgen 😉 ik zou heel graag het boek willen winnen want ik zit momenteel met een burn-out en heb tijd om me te verdiepen in dit boek! Lieve groetjes

 5. 6

  Hoi Sanny,

  Wat een mooie video! Sowieso een waanzinnige blog! Het duizelt mij wel eens hoeveel mensen er ongelukkig zijn en er niet uit kunnen komen. Gelukkig kunnen die zelfde mensen naar dit soort blogs komen om inspiratie op te doen en ervan te leren.

  Zo ben ik ook op het idee gekomen een blog te beginnen om mensen te helpen en dan vooral op het mentale vlak. Ik zou graag jouw professionele mening willen weten, of ik op de goede weg bent. Dan kan ik ook langzaam een stap zetten om mensen op hun pad verder te helpen.

  https://jouwnatuurlijkegezondheid.nl/2018/10/20/hoe-word-je-gelukkig-met-jezelf/

  Wil je dat voor mij doen? Hoor graag van je!

  Hartelijke groet,

  Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *