Hoe vertel je dat je zwanger bent? Zó deden wij het!

Woehoe! We zijn zwanger! En dan na een aantal weken was het eindelijk tijd om het te vertellen aan familie en vrienden. Maar hoe doe je dat? Vertellen dat je zwanger bent? Ik heb er heel lang over nagedacht, want dit is zeker voor mijn ouders het leukste nieuws sinds tijden. We bedachten een sinterklaas spel met allemaal rare regels zodat het niet te makkelijk zou zijn. Ze moesten samen met mijn zusje het woord ‘ZWANGER’ in chocoladeletters vormen.

Met mijn familie op 1e kerstdag maakte we een groepsfoto wat stiekem een video was, en bij mijn vriendinnen hield ik de slechtste zwangerschaps speech ever, zodat ze het niet meteen in de gaten zouden hebben.

En tijdens ons kerstdiner met vrienden begon Jorg tijdens een speech spel met zijn speech over vriendschap en maakte daar toen ineens een baby verhaal van. Het was een grote verrassing voor iedereen, dus missie geslaagd! Kijk mee!

Op 2e kerstdag maakte we via deze video bekend dat we een kindje krijgen:

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Op Instagram vertelden we het zo:

You May Also Like

1 comment

 1. 1

  Hallo Sanny,
  Van harte met de zwangerschap !
  Hopelijk heb je nog wat tijd over om meditaties op te nemen, want ik ben ontzettend blij met jouw filmpjes!
  Misschien heb je ook nog wat tips ter afwisseling, de meeste meditaties vind ik wat weeïg /soft.
  Groeten!
  Femke Carstens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *