Hoe trek je je minder aan van anderen?

Van Lilly kreeg ik deze vraag. Ik hoewel ik echt niet kan zeggen dat ik geheel vrij ben van de mening van anderen, zijn er wel een aantal dingen die me helpen hierin. Wat dat is vertel ik je in deze video. O ja, en de intro is het resultaat van oververhitting, dan denk je dus dat je geweldige ideeën hebt, maar die blijken later ineens een beetje tegen te vallen…haha!

Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

4 Comments

 1. 1

  Hi Sanny,

  Het past misschien niet helemaal bij deze video (al kon het mij in dit geval weinig schelen dat anderen me hierbij misschien wel voor gek verklaarden), maar omdat ik regelmatig zo vrolijk word van jouw blog en filmpjes, wilde ik mijn midzomernachtsdroom/nachtmerrie ook met jou delen. Soms is het gewoon een kwestie van Doen om blij te worden en je dromen uit te laten komen.

  https://jojo-co.blogspot.nl/2017/06/midzomernachtsdroom-of.html

  Dank je wel voor je portie vrolijkheid en blijheid in deze wereld!

 2. 3

  Hoihoi,

  Ten eerste vind ik je blogs echt super leuk en helpend om te lezen en te kijken 😀 Ik ben heel benieuwd naar je reactie van het boek De edele kunst van Not giving a fuck. Ben zelf ook hoog sensitief en bezig om mij meer bezig te houden met de positieve dingen in mijn leven. Maar na het lezen van dat boek ben ik eigenlijk een beetje in de war geraakt omdat in het boek juist om het tegenovergestelde gaat. Hoe kijk hier tegen aan vooral omdat je op zoek bent naar geluk.

  Groetjes Cynthia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *