Hoe ik ondernemer werd en geld verdien met YouTube

Regelmatig krijg ik de vraag hoe en waarom ik eigenlijk ben begonnen met mijn YouTube kanaal, het was niet de meest logische keuze om van TV naar online over te stappen. Veel mensen verklaarden me voor gek, en hoewel ik aan alles voelde dat ik dit moest gaan doen, zag ik zelf ook niet aankomen dat vloggen zo groot zou worden.

 

‘Sanny zoekt Geluk’ bestaat deze maand 3 jaar en het is nog lang niet saai. Ik blijf nieuwe dingen leren en groeien. Inmiddels kan ik er ook een aardige boterham mee verdienen. Steeds meer commerciële merken zijn bezig met dezelfde waarden als ik: Wat heb je te geven, en hoe kunnen we meer en meer in ‘flow’ leven? Zodat we genoeg energie en inspiratie hebben om alles te bereiken wat we willen. Dit is voor mij het bewijs dat als je je hart volgt en doet wat je echt leuk vind, dat het leven dan vanzelf met manieren komt waarop jij je geld kunt verdienen met je passie. Dat is ook ‘flow’.

Maar het ging natuurlijk niet vanzelf. 2 jaar lang liet ik me tegenhouden door allerlei negatieve gedachtes. Wie zit er te wachten op mijn zoektocht naar geluk? Ik heb niet het geld of de connecties om er een succes van te maken, en nog meer van dit soort slappe excuses om niet te hoeven beginnen. Hoe brak ik hier doorheen? En wat zijn mijn 3 gouden tips voor startende ondernemers? Denk je er zelf wel eens aan om te gaan ondernemen? Doe dan deze StartersScan, en kom erachter waar je nog meer aandacht aan kunt geven.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier.

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 Comments

  1. 1
  2. 2

    Heel leuk!! De startersscan is niet meer beschikbaar via deze, heb je nog een andere manier om deze test te doen?

  3. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *