Hoe de wet van aantrekking wél voor je gaat werken

Al jaren deel ik hier mijn zoektocht naar geluk. Veel nieuwe inzichten komen van mooie gesprekken met mensen uit mijn netwerk. Lou Niestadt is daar een van, ze heeft een heerlijke energie en verdiept zich net als ik al jaren in de positieve psychologie, kwantumfysica en de wet van aantrekkingskracht, beter bekend als The Law of Attraction.


En hoewel ik al veel mooie dingen gemanifesteerd heb in mijn leven (ik heb jaren geleefd van 6 euro per dag en ben nu financieel onafhankelijk) merk ik dat je over dit onderwerp nooit bent uitgeleerd en dat je altijd weer een laagje dieper kunt. Daarnaast heb ik ook nog steeds vraagtekens over sommige dingen als het op manifesteren aankomt. Want hoe ga je om met ziektes en verlies? Lou vertelt openhartig over de tijd dat ze kanker had. En hoe ze hier toen mee om is gegaan. Omdat ik jullie altijd meeneem in mijn zoektocht naar verdieping en geluk, neem ik jullie ook mee in dit gesprek. Haal eruit wat werkt voor jou.


En besef; hoe groter je weerstand is tegen de wet van aantrekkingskracht, hoe groter de kans is dat jij hier echt wat aan zult hebben. Want of je er nou in gelooft of niet, zoals jij je nu voelt en hoe je nu praat over jezelf, de wereld of deze video. Dat is waar je meer van zult krijgen in je leven. Of je het nu wilt of niet.


En we praten natuurlijk over Lou’s te gekke manifestatie experiment ‘Pockets vol met Joy’. Een experiment met elke dag een opdracht over The Law of Attraction om meer geluk in je leven te ervaren.


Ik leef al jaren vanuit deze wetten en ik blijf me dagelijks verwonderen over wat je allemaal naar je toe kunt trekken met je gedachten. Om die reden is dit ook een belangrijk onderdeel in mijn levenswerk: mijn online programma: Vandaag, Gelukkig, Morgen Succesvol


In 8 weken coach ik jou stap voor stap naar een positievere mindset waardoor je je niet alleen gelukkiger zult voelen, maar waardoor er ook veel meer kansen op je pad zullen komen. Kansen die je helpen om het leven te creëren waar je van droomt. Je denkt nu misschien dat dat niet kan in 8 weken, maar dat kan dus WEL! Kijk maar eens naar de vele reviews. Ruim 1600 mensen gingen je voor.

Klik hier voor alle info. We starten 4 september al!


Misschien vind je dit ook leuk