Het ochtend ritueel van levensgenieter en creative entrepreneur Lou Niestadt

In het ochtendritueel van… deel ik hier elke dinsdag ochtend iemands ochtend ritueel. We doen dit allemaal anders, en het is een leuke manier om inspiratie op te doen. Vandaag is dat:

LEVENSGENIETER
&
CREATIVE ENTREPRENEUR
LOU NIESTADT

Je vraagt Lou Niestadt of ze met jou haar ochtendritueel wilt delen en je krijgt een paar weken later een half geïllustreerd boek toegestuurd. Kijk, daar houd ik nou van; lekker enthousiast! Dat ik nu mijn wekker niet meer wil zetten en wil verhuizen naar mijn eigen eiland daar hebben we het verder niet over…maar holy moly wat een krokante rituelen lezen we hier…

Lou is schrijver, illustrator en founder van de Wild & Free Society; een virtuele ontmoetingsplaats waarbij Lou mensen helpt om dát te doen waar ze hun plezier en passie in vinden met als doel om vervolgens dansend op blote voeten door het leven te gaan.
Op 13 februari start er weer een nieuwe e-course: Less is Luxe; Downsizen én Upgraden. Leren elimineren zodat je kunt manifesteren.

LOU, BEN JE BEWUST BEZIG MET JOUW OCHTENDRITUEEL?

BEN JE EEN OCHTENDMENS?

WAT IS VAAK DE EERSTE GEDACHT ALS JE ‘S OCHTEND OP STAAT?

HOE ZIET JOUW DAGELIJKSE OCHTENDRITUEEL ERUIT? 

HOE ZIET JE ONTBIJT ER UIT? 

HOE ZIET JOUW IDEALE OCHTENDRITUEEL ERUIT? IS ER IETS WAT JE ZOU WILLEN VERANDEREN? 

STEL JE STAAT OP EN VOELT NIET ECHT DE ENERGIE OM DE DAG DOOR TE KOMEN, IS ER DAN IETS DAT JE DOET OM JEZELF TE MOTIVEREN?

LOU, WIL JE ALS LAATSTE NOG WAT TOEVOEGEN?

Ja zeker! Ik heb namelijk iets heel leuks voor alle gelukszoekers gemaakt! Van deze Journal heb ik namelijk een gratis mini e-course gemaakt. Wanneer je je hier aanmeldt ontvang je de e-course gratis.

 

En voor alle avondmensen die denken dat ze het niet goed doen omdat ze geen óchtendritueel hebben heb ik een hart-onder-de-riem- video gemaakt.

EN OM HET NOG EVEN AF TE SLUITEN..

Misschien vind je dit ook leuk

14 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5

  Heel erg tof dat ze dit zo heeft gedaan!
  Ik voel bruisende energie en ben weer wat bewuster gemaakt dat ik naar mezelf moet luisteren en niet moet doen wat anderen van mij verwachten of willen.
  Dankjewel hiervoor! 🙂

  • 6

   Zo leuk Femke! Ik ze je antwoord nu pas, maar ik kan je bruisende energie van toen nu nog voelen! En lukt het inmiddels een beetje met het bewuster zijn?

 5. 7
 6. 9

  Wat een geweldige vrouw!!! Zo positief en inspirerend! Ik vind het voor mezelf altijd zo lastig om te bepalen of ik een ochtend- of avondmens ben… Meestal noem ik mezelf een middagmens, want ‘s ochtends voor half 9 op staan doet mijn productiviteit echt geen goed omdat ik 9 uur slaap nodig heb, maar ‘s avonds kan ik niet meer diep nadenken omdat ik dan vervolgens niet kan slapen. Voor mijn gevoel moet ik dingen waar je diep over nadenkt tussen 11 en 16 uur doen, maar mijn creativiteit en inspiratie komt vooral als het buiten donker is. Dus ben ik dan een ochtend- of avondmens…. Ik kan dus ook niet echt een goede routine vinden/ontwikkelen omdat ik niet zo goed weet waar ik me op moet focussen.

 7. 10
 8. 12
 9. 14

  Ha Sanny en Lou.

  Super mooie en vooral duidelijke Video over
  Wet van aantrekkings kracht.

  Maar hoe zit t als je een HSPtje bent
  Je voelt intenser wat lukt maar ook de pijn
  Tuurlijk de pijn maakt je wie je bent
  Elk voordeel heeft nadeel

  Ik merk dat ik moeilijk vind te manifesteren

  Denk vaak negatiever om als t niet lukt
  Ook t stemmetje “zie je wel”
  Niet hoef te horen

  Hoor graag tip omdat te omzeilen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *