Helweek: Een week lang uit mijn comfortzone

Wat is het? En waarom doe ik mezelf deze Helweek aan?

De dagen vliegen. De weken vliegen. De jaren vliegen. Als we geluk hebben, leven we heel veel weken. Hoeveel weken kun jij je herinneren? Van welke heb je het meest geleerd? In welke weken heb je iets bereikt? Welke weken waren belangrijk? Welke brachten je dichter bij je doel, dichter bij je dromen?

Dat lees ik op de achterkant van het boek ‘Helweek’ van de Noorse mental coach Erik Bertand Larssen. En ik moet zeggen het prikkelt me. Ik gooi te veel tijd weg met het checken van mijn Instagram stream, Netflix series kijken, en de Asos leegkopen.

Dit boek neemt me mee in een week die ik nooit meer zal vergeten. Stap uit je comfort zone en dagelijkse routine en reik verder dan normaal. Alright let’s do it!

 

Hier vind je deze hele week, elke ochtend een nieuw video dagboek.

Wat is de Helweek? In deze korte video leg ik het uit:

 

Dag 1 |  Vaste gewoontes:

 

 

Dag 2 | Modus en Focus

 

 

Dag 3 |  Time management:

 

 

Dag 4 |  Uit je comfort zone, niet slapen, wel werken:

 

 

Dag 5 |  Rust en katten- cafe Kopjes:

 

 

Dag 6 |  Positiviteit en massages:

 

 

 

De laatste dag, zondag | Wat vond ik nou eigenlijk van de Helweek?

 

 

Wil je ook een Helweek doen? Check het boek hier!

tags: Helweek, Noorwegen, Erik Bertrand Larssen, trainen, mental coaching

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *