Help mij met meisjes uit de gedwongen prostitutie bevrijden

Sanny Verhoeven Lock me up

Aanstaande vrijdag laat ik me 12 uur lang opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter om geld in te zamelen en daarmee meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Dat doe ik voor actie ‘Lock me up, Free a Girl’. De hokjes staan door heel Nederland in of bij diverse restaurants. Niet dat we dan lekker te eten krijgen hoor, ik moet het doen met water en 1 kommetje rijst.

Wil jij dit doel steunen? Maak dan een klein of groot bedrag over via mijn persoonlijke Lock me Up pagina.

De afgelopen 7 jaar heeft Lock me up bijgedragen aan de bevrijding van 3.656 meisjes uit bordelen in Azië (per 6 maart 2016).

FREEAGIRL_064

Over Free a Girl

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 7 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.500 meisjes uit bordelen in Azië. Ook werken ze samen met politie en justitie om mensenhandelaren en pooiers op te pakken en veroordeeld te krijgen.
Lock me Up – Free a Girl.  In 2015 hebben alle deelnemers samen ruim € 417.000 opgehaald!
In dit hokje zit ik vrijdag 12 uur lang bij restaurant La Cage in Amsterdam

In dit hokje zit ik vrijdag 12 uur lang bij restaurant La Cage in Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zal vrijdag veel snapchatten, en mocht je in Amsterdam wonen kun je ook langs komen bij restaurant La Cage, maar veel belangrijker: Doneer geld, en help een ander.

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

  1. 1

    Wauw Sanny. Fantastisch dat je dit doet. 12 uur in zo’n klein hokje. Maar dat is niets bij wat die meisjes doormaken. Ik heb geld overgemaakt.

  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *