HAPPY NEWS! DE SANNY ZOEKT GELUK-ARMBAND!

Vandaag lanceer ik samen met sieradenmerk Riverstones een speciaal geluksarmbandje! In deze video vertel ik je hoe en waarom deze samenwerking tot stand is gekomen.

Zoals de meeste van jullie wel weten verspreid ik graag positiviteit. Ik was al een tijdje op zoek naar iets leuks om anderen daarbij te helpen. Positief denken is eigenlijk heel simpel. Je hoeft er alleen maar aan te denken, en dan lukt het al. Maar juist dat denken vergeet je nog wel eens. Hoe vaak ik niet met een dikke frons rimpel naar mijn beeldscherm zit te staren…Dit armbandje met de tekst ‘Think Happy’ tovert binnen 1 seconde weer een dikke smile op je gezicht!

Ronja Brall en Sanny Verhoeven

Ronja Brall, van sieradenmerk Riverstones bleef ik steeds ‘per toeval’ tegenkomen. Zij staat met haar merk helemaal achter het idee van even een momentje voor jezelf pakken, en niet altijd maar ‘door’ ‘door’ ‘door’ gaan. Dit zie je vaak ook terug in haar ontwerpen. Zij heeft goede contacten met mensen uit Bali, om haar sieraden op een eerlijke manier te produceren.

Dit armbandje is handgemaakt op een eerlijke en duurzame manier van 24krt gold plated (verguld) of 9.25 sterling zilver.

Kosten: 14,50 euro of 10,50 euro voor abonnees van mijn Youtubekanaal.
Check daar de kortingscode bij de video!

→ Bestel hem hier! ←

En vergeet niet jouw geluksmoment te delen met #SzG of #SannyzoektGeluk

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *