Hele week griep, maar we blijven positief!

 

 Weekvlog #8

Nou ik had me de eerste week van het jaar wel wat productiever voorgesteld. Ik ben begonnen met de 30 dagen challenge van Blue-birds, en heb het helaas niet vol kunnen houden omdat ik na die intensieve workout op maandag vooral in bed heb gelegen…toch leerde ik wel de reden achter mijn uitstel gedrag. Wat die reden is deel ik in deze video met je. Om de boel wat op te vrolijken kreeg ik gelukkig wel gezelschap van 2 lieve katjes die een maand bij me komen logeren.

Hoe zit het eigenlijk met jou uitstelgedrag? Herken je wat ik zeg? Hieronder kun je reageren:-)

Misschien vind je dit ook leuk

4 Comments

  1. 1

    Hoi, ik volg je nog niet zo lang en “ken” je maar net… Maar: ik word zooooo positief en energiek van je video’s, blogposts en vooral van jou!!!! Dank, needed it! X

  2. 3

    Hoi hoi, Ik wou even zeggen dat jou vlogs nooooit de saaiste vlog kunnen worden. Want ook al is Sanny ziek, je straalt positiviteit uit! Ik geniet daarvan! Bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *