Wordt het een jongen of een meisje?

Nou het was me weer een spannend weekje, wat was ik zenuwachtig voor de uitslag van de geslachtsbepaling zeg! En dan heb je dit…..Na de geslachtsbepalende echo werd ik ‘s avonds gebeld door m’n verloskundige. Ze twijfelde namelijk enorm over de uitslag. Ik moest terugkomen om het nog even dubbel te checken…

Verder heb ik mezelf uitgedaagd om mee te doen aan de Miracle Morning van Hal Elrod, zodat ik weer wat meer uit mijn dag kan dalen op de uurtjes dat ik me het beste voel. Want zo’n zwangerschap maakt je moe!! En Jorg test mijn skills als ouder… met weinig succes, haha.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *