Geluks-armbandje ♥ Think Happy

geluks armband bestellen

Yay! Ik vind het erg leuk om te merken dat de armbandjes met geluksmuntjes al bijna een jaar heel populair zijn. De reden dat ik een armbandje wilde uitbrengen is om iedereen die hem draagt te helpen herinneren om positief in het leven te staan. Think Happy Thoughts! Je hebt gedachten, je bent ze niet. Je hebt altijd de keuze om je te focussen op wat goed gaat en ja dus ook op wat slecht gaat.

Ze zijn te koop voor 10,-euro inclusief verzendksoten waarvan 1,- euro naar de vluchtelingen in Syrie gaan via ‘Stichting Oss verwelkomt Vluchtelingen’.  Hiermee zamelen zij geld, spullen en kleding in voor vluchtelingen. We hebben nu al 833 euro kunnen overmaken 🙂

Bestel je geluksarmbandje hier!

sanny-zoekt-geluk-armband

Alle armbandjes ontvang je op een kaartje, dus het is ook een leuk om als cadeau te geven.

Geluks armbandje Sanny VerhoevenThink Happy geluks armband Schermafbeelding 2016-05-11 om 18.13.38Sanny zoekt Geluk armbandGeluksarmband Think HappyGeluksarmband Sanny zoekt geluk Think HappySchermafbeelding 2016-05-11 om 18.12.13

 

Van de winterkleuren kun je ook nog de Taupe geluksbandjes bestellen:

Think Happy Thoughts

geluksarmbandje

 

Misschien vind je dit ook leuk

11 Comments

 1. 1
 2. 2

  Superleuk! Ik weet nog niet welke kleur ik wil! Ik zou wel even het woordje herrinneren aanpassen met een R minder 😉

  Groetjes Ellen

 3. 3

  kan je ze ook af krijgen of moet je ze knopen?
  ik vind het zelf prettig als ik ze af kan doen met sporten 🙂
  dankjewel voor je antwoord 😀

  • 4

   Hi Britt,

   Ja kan heel makkelijk, er zit een schuifkraaltje aan de achterkant. Ik leg daar 1 knoopje in omdat ik hem niet af doe, maar dat hoeft niet. Makkelijk zelf af en om te doen:-) x Sanny

 4. 5

  Ik vind deze armbandjes echt heel leuk, maar de kleuren die er op dit moment zijn, zijn echt niet mijn ding. Komen er ooit ook weer andere kleuren?

  • 6

   Hey Eline,

   Ja we wisselen regelmatig. We komen binnenkort ook met rode en donkerblauwe kleuren. Wat zou je leuk vinden dan?

   • 7

    Heey Sanny,

    Dankjewel voor je reactie!
    Donkerblauw klinkt al wat meer als een kleur die ik leuk zou vinden! Kleuren die ik zelf graag draag qua sieraden zijn bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, heel licht (blush) roze, mintgroen of wit en dan in combinatie met zilver. Donkergroen heb je ook wel eens gehad of niet? Die dacht ik tenminste op foto’s te hebben gezien.
    Ik vind de armbandjes vooral heel erg leuk vanwege de boodschap! Ik heb een tijdje geleden een burnout gehad, toen heb ik jouw youtube kanaal en blog ook gevonden, en heb toen ooit een sleutelhanger gehad waarop stond “think happy thoughts”, maar die ben ik kwijtgeraakt… En een armbandje is natuurlijk een nog betere manier om jezelf eraan te herinneren om niet negatief te denken! Ik ben benieuwd naar de nieuwe kleuren en ga er dan ook zeker eentje bestellen!

 5. 8

  Hoi Sanny,

  Ik heb vandaag dit mooie armbandje besteld en kijk ernaar uit om het te dragen! Ik wilde even laten weten dat Riverstones nu wel verzendkosten in rekening brengt bij de bestelling, wellicht handig om hier even aan te passen.

  Groetjes, Natasja

 6. 9

  Hoi Sanny,
  Graag wil ik nog zo’n mooi armbandje bestellen, maar zie ze niet meer op de site.
  Zijn ze nog wel te koop?
  Ik hoor het graag.
  Groetjes, Marian

 7. 11

  Goedemorgen! Ik zou heel graag een think happy armbandje willen bestellen, helaas zie ik deze niet staan op de site waarnaar je toe linkt! Ik hoor het graag hoe ik er een kan bestellen! Liefs charis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *