FASHION ADVIES: 1 ROK – 5 OUTFITS

Wat trekken we vandaag aan? Het kan soms best wat stress opleveren, met deze tip heb jij elke dag wat te kiezen! Daarnaast laat ik je 5 outfits voor verschillende afspraken zien met 1 rokje.

 

Je bent vaak geneigd om steeds voor dezelfde outfits uit je kast te gaan, en dat geeft je het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken. Dit kan nogal voor stress zorgen, zeker in de ochtend. Je outfit de dag van te voren klaar hangen kan helpen, maar ik heb vaak dat ik me kleed naar mijn stemming, en die weet ik nog niet de avond van te voren. Daarom maak ik zelf vaak een ‘lookbook’ op mijn telefoon. Als ik een keer inspiratie en de tijd heb, bijvoorbeeld in het weekend, dan daag ik mezelf uit meerdere nieuwe outfits te maken. Deze trek ik aan, zet ik op de foto, en sla ik op in een mapje op mijn telefoon. Zo valt er elke dag wat te kiezen!

Voor deze video ben ik uit gegaan van het zwarte rokje en daar omheen heb ik 5 nieuwe outfits bedacht. Resultaat: Geen stress meer in de morning, en blij zijn omdat je er leuk uit ziet!

Succes!

Liefs Sanny

Alle outfits op een rij:

Het rokje is van Asos.

1. Meiden date:
Trui: Zoe Karssens, schoenen: Mellow Yellow

2. Date met een leuke jongen:
Blouse: Nu New York, ook te krijgen bij Asos, schoenen: Sacha, tas: &OtherStories

3. Uitgaan
Top: &OtherStories , leren jasje: Zara, schoenen Mellow Yellow

4. School/ werk
Blouse: Tommy Hilfiger, Jasje: V&D, schoenen: ETQ

5. Festival:
Top: H&M zelf gecustomized, jas: Berschka, Hoed: Noordermarkt, Boots: Topshop, tas: markt in Parijs

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *