EXTRA VIDEO: EEN DAGJE UIT MIJN LEVEN.

Afgelopen dinsdag was er de laatste live hangout van Wehkamp.nl, dit keer was Mascha van Beautygloss te gast. Je ziet hoe het er achter de schermen aan toe gaat, ik ging naar de kapper, en je ziet mijn make-up ritueel. Kijk een dagje met me mee!

 

 

Ik doe elke dag wat anders, geen dag is hetzelfde, ik heb dagen zoals deze. Dagen waarop ik als een kip zonder kop rond moet rennen van afspraak naar afspraak en dagen waarop ik de hele dag achter mijn computer zit. Dat is het leven als freelancer, en dat betekent soms ook dat ik met een gaar hoofd moet shinen. Dat hoort er bij, en is ook de reden waarom ik op een gezonde manier wil leven:-)

De app voor op je computer heet Flux, en is echt een aanrader, omdat je geen rode ogen meer hebt na een dag achter je scherm, en je slaapt beter als je niet zoveel licht ‘opneemt’ in de avond.

Meer tips om goed te slapen vind je hier.<– 

Dit was mijn outfit, een beetje geïnspireerd op de jaren 70, die weer helemaal terug gaan komen:
Alles is van Wehkamp.nl

 

sanny wehkamp

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *