Ellen Duim geeft in deze video een mini handleescursus

In het kader van het aankomende Happinez festival heb ik een aantal toffe sprekers uitgezocht waar ik meer van wilde weten. Vandaag is dat handlezeres Ellen Duim.

Ellen doet dit al 24 jaar en heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen zichzelf beter te leren kennen door hun handen te lezen. Want onze handen schijnen ons te kunnen vertellen wat er in ons omgaat en wie we zijn. Ik ben benieuwd hoe dat nou precies werkt en of ze ons een minicursus handlezen kan geven.

Allereerst is het goed om te weten dat het niks te maken heeft met toekomst voorspellen. Wat je bijvoorbeeld wel kan opmaken uit je handen, is de mate van stress. Dat zie je vrijwel direct terug in je lijnen.

De linkerhand is de hand van je hart en laat je diepere verlangens zien. Rechterhand daarentegen, laat zien hoe het met je ratio gesteld is, wat je hebt aan- en afgeleerd. Daarnaast licht ze toe wat je af kan lezen van je hoofdlijn, levenslijn en hartlijn. En uiteraard leest ze ook mijn handen.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Voor deze reeks ging ik ook langs bij psychotherapeut Hannah Cuppen, schrijfster Susan Smit en mindfulness trainer Eline Snel.

 

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *