Eetdagboek van de week

De afgelopen week heb ik voor Grazia een week lang een eetdagboek bijgehouden. Het was erg leuk om te doen, omdat je daardoor nog bewuster bent in wat je eet. Ik deel het hier met jou, en daarmee geef ik je gelijk een kijkje in mijn agenda.

Maandag

Om zeven uur gaat de wekker. 07.30 uur ontbijt ik met 1 verse jus. groene thee, 1 multi vitamine en 1 visolie pil zoals elke dag. Ik eet Muesli en amarant in kokosmelk, ik probeer minder koemelk producten te eten en dit is best een goede vervanger voor yoghurt. Door chia zaden in de melk te doen wordt de structuur wat dikker, deze tip heb ik van Amber Albarda, binnenkort kan je een interview met haar verwachten. Daarnaast doe ik er frambozen, blauwe bessen en  amandelen in. Om 9 uur zit ik voor de camera voor een nieuwe video. Om 10.15 heb ik een afspraak in het Hoxton hotel, daar neem ik een cappuccino met een koekje, groene thee en een glas water.

Op de terug weg naar huis fiets ik langs Soup en Zo en haal ik een goed gevulde pittige linzensoep met koriander en een broodje met roomboter. Ik beantwoord mails en telefoontjes en edit mijn video. Ik eet een banaan, dadels, wat pepernoten met een glas water. Om 16.00 uur ga ik naar mijn mediabureau en doe ik de eindregie van een interview samen met de editor, daar eet ik 2 mandarijnen.

photo 2 (1)

Rond 17.30 uur eet ik 2 speltcrackers met kaas en met 1 met kipfilet. Ik ga met mijn vriend kijken bij een trouwlocatie, We zijn om 20.00 uur thuis en ik maak broccoli, bloemkool, kabeljauw filet en we eten daar een restje pastasalade bij.

Dinsdag

Half acht ontbijt ik met een bananenpannenkoek (2 eieren, 1 banaan) met kaneel, groene thee, en mijn multivitaminen. ‘ s ochtends edit ik mijn hometour video . 10.15 uur neem ik koffie. 11.00 uur een cracker met geitenkaas, ik ga zo op in het editen dat ik helemaal de tijd vergeet, ik moet om 13.00 uur op een event van Youtube zijn om een verhaal te vertellen dus ik prop snel een cracker met geitenkaas in mn mond en trek een sprint naar de metro. Daar eet ik backstage nog een appel en banaan en op de borrel neem ik 2 bitterballen. ’s avonds eet ik bij vrienden en eten we biologische pasta bolognese.

Woensdag

Ik ontbijt met 2 speltboterhammen met bio pindakaas en groene thee. Om 11.00 uur heb ik een afspraak met mijn agent en drinken we groene thee. Als ik thuis kom heb ik zo’n trek, dat ik een kant en klaar bio maaltijd van de bio super opwarm, het is pompoen ravioli met appel. ‘s Middags heb ik een videointerview met Lifecoach Phil en eet ik wat bonbons, met thee.

om 17.30 uur ga ik kickboksen met een vriendin. Daarna eten we een curry van witte rijst met tomaat, kikkererwten, mango en koriander. Na het eten snoepen we wat m&m’s. Ik drink daarbij 2 glazen water.

gezonde curry ah

photo 2

Donderdag

Om 7.15 uur ontbijt ik met geitenyoghurt muesli/amartant van Zonnatura met frambozen en groene thee. Ik neem dan een video op.  Om 9.30 uur moet ik voice-overs inspreken voor KampeerTV bij de Telegraaf, daar lunch ik met een carpaccio salade, een groen sapje en minestrone-soep.

voice over sanny verhoeven vrouwenstem

In de middag edit ik thuis de video en eet ik noten. Om 17.00 uur heb ik een casting voor een commercial. Omdat ik zo hard werk trakteer ik mezelf ‘s avonds op een super lekkere verse pizza tartuffi (truffel) die ik op de bank op eet met de nieuwste Homeland aflevering.

photo 4

Vrijdag

Ik heb niet zo lekker geslapen dus sta een beetje te laat op. Omdat ik alweer om 08.00 uur wordt opgehaald door mijn collega’s van KampeerTV (RTL4) smeer ik 2 boterhammen voor onderweg, 1 met geitenkaas, 1 met bio pindakaas. En 2 mandarijnen. Ik lunch met verse jus, een bruin stokbrood met tonijnsalade, sla en kappertjes en een kiwi. Tussendoor eet ik een reep. Door een blaasontsteking heb ik niet zo’n trek dus ik eet ‘s Avonds alleen nog een salade met blauwkaas, peer en druiven en noten.

Zaterdag  

Ik eet om 07.30 uur Muesli, noten en geitenyoghurt, om 8.00 uur wordt ik opgehaald want vandaag draaien we Wehkamps next style volger, onderweg neem ik 2 spelt boterhammen met pindakaas, een croissant en een cappuchino. We lunchen met een spinazie salade met brie, een kom met vers fruit en pindasoep. Ik drink veel water verder is er geen tijd om te snacken. ’s Avonds ga ik uit eten bij Morgan & Mees met mijn lief, ik neem Ceviche met witvis, en steak met Bernaisse saus, spinazie en rode biet, we drinken samen 1 fles rode wijn.

photo 2

photo 1

 

Zondag

Om 08.30 ontbijt ik in bed met Expeditie Robinson, groene thee, granola en kokosmelk. Daarna eet ik nog een speltboterham met humus. Om 12 uur ga ik lunchen met vriendinnen bij de bakkerswinkel in Westerpark, ik eet 1 halve scone met jam, en een donkerbruine boterham met Baba Ganousch en spinazie. Ik drink daarbij verse jus en later in het frisse winterzonnetje een warme choco met slagroom, daarna zijn we gaan shoppen. ‘s Avonds eet ik roti met biologische Kip, sperziebonen en een ei. Verder drink ik veel thee.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Liefs Sanny

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *