Doelen bereiken met Moodboards en The Secret

Interview met Annic van Wonderen

Ik vind het knap. Een bedrijf hebben met 20 man personeel, een grote omzet en miljoenen bezoekers en dan toch zeggen, ik stop ermee, dit maakt me niet gelukkig. Annic van Wonderen deed het. Waar heeft ze de ballen vandaan gehaald om echt voor haar geluk te gaan en schijt te hebben aan wat andere mensen denken?

We hebben het over ondernemen en kiezen voor jezelf. Annic kwam er achter dat een grote groep werknemers leiden haar niet per se een leuker mens maakt.  Daarnaast hebben we het over ‘The Law of attraction’ en hoe je dankzij moodboards je doelen helder kunt krijgen en kunt bereiken. Ik maak zelf niet zo vaak moodboards omdat ik meer van het schrijven ben, maar na dit gesprek ga ik het echt eens een keer proberen.

Heb jij wel eens een moodboard gemaakt?

Check hier ook het Youtube kanaal van Annic!

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *