De gouden succes formule van Tony Robbins

Vorige week volgde ik 4 dagen lang het ‘Unleash the power within’ programma van Tony Robbins in Londen. In de video van vandaag vertel ik je zijn gouden succes formule. Het was een te gekke ervaring die voor velen life changing is. In mijn vlog van zondag heb je ook kunnen zien hoe het eraan toe ging in die grote zaal met 7000 mensen en je ziet dat we de ‘Firewalk’ hebben gedaan. Een bizarre activiteit: Lopen over een 8 meter lang pad met gloeiend hete kolen van 800 graden Celsius.

 

Dit was behoorlijk spannend kan ik je vertellen. De reden dat Tony Robbins dit onderdeel elke seminar weer terug laat komen, is omdat het gaat over je angst overwinnen door jezelf in de juiste mentale staat te krijgen. In die staat kun je alles aan. We leerden ademhalingstechnieken, moesten de hele tijd ‘Yes’ zeggen en omhoog kijken. Ik was een beetje naar beneden aan het kijken omdat ik probeerde te filmen maar telkens werd ik streng toegesproken dat ik echt voor me moest kijken. Anders kom je niet in de juiste staat. Het schijnt zo te zijn dat als je je lichaam goed genoeg voorbereid je die hitte dan voor heel even kunt verdragen. Ik stelde me voor dat het ongeveer hetzelfde zou voelen als heel heet zand, maar het gekke was, ik voelde niks. Bij al die duizenden mensen ging het goed, behalve bij 1 mevrouw die niet de juiste focus had en dus toch haar voeten heeft gebrand. Bizar he?

 

Tony vertelde dat iemand hem ooit na had gedaan bij een andere seminar en toen gingen ze met 30 deelnemers ook de ‘Firewalk’ doen. Helaas kon die man de deelnemers niet in de juiste staat brengen en brandde 24 deelnemers hun voeten. Dat de mind zo sterk is…volgens mij weten we nog niet half waar we toe in staat zijn. Ik vond het erg bijzonder. En ondanks dat ik echt even een knoop in mijn buik had (het werd ook wel spannend gemaakt hoor, met mannen met maskers en hoog vuur) heb ik het toch gedaan. De volgende keer als ik zenuwachtig ben omdat ik ergens op een podium moet klimmen denk ik zeker terug aan deze bijzondere ervaring die Tony Robbins me heeft gegeven. En dan nu 3 lessen die ik graag met jou deel:

x Sanny

You May Also Like

3 Comments

  1. 1

    Super Sanny!! De energie die je voelt, herken ik! Die voel ik ook bij David en Arjan, ik volg het jaarprogramma. Ook zoooooo gaaf!!! Ook echt; ACTIE ACTIE ACTIE! En bij belemmerende overtuigingen: STOP IT STOP IT STOP IT!
    Echt fantastisch wat daar gedaan wordt. Gaaf dat jij naar Tony bent geweest!! Spread the love!!!

  2. 2
  3. 3

    Erg interessant de NLP insteek van Tony Robbins. Voor mij af en toe iets te uitbundig Amerikaans, maar wat hij zegt snijdt wel hout. Vuurlopen doet met toch iets teveel denken aan Emiel Ratelband. Kan me wel voorstellen dat het een overwinnend gevoel geeft. Ik ben jaloers dat je het mee hebt mogen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *