De beste terrassen van Amsterdam!

Als ie schijnt willen we allemaal in de zon op het terras, waar moeten we in Amsterdam zijn voor een lekker koud biertje of wijntje in de zon? In deze video de beste terrassen van Amsterdam. Geniet! Enne..wat is jouw favoriet?

Deze 10 andere leuke terrasjes haalde de top 5 niet, maar zijn te leuk om te laten liggen.

 

De Ceuvel
Voor wie houdt van biologisch eten moet een keer naar de Ceuvel gaan in Noord. Bij dit café zit je aan het water of luier je in een hangmat terwijl je wacht op je (h)eerlijke eten. Op ecologisch gebied staat dit café op nr. 1, zo is er een kas op het dak en is dit voormalig scheepswerf gebouwd van gerecyclede materialen. Vergeet niet om even naar de wc te gaan want urine wordt hier omgezet in voedingstof voor fruitbomen. Je kunt lekker lang blijven zitten want ’s avonds geniet je van live muziek, film en theater.

ceuvel

 

 

Pllek
Ook Pllek verdient een plaatsje in deze lijst. Je kunt genieten van een heerlijk uitzicht over het water en biologisch en verantwoord eten. Iedere week wordt je vermaakt door DJ’s, live bands en solo artiesten. Bewust leven en duurzaamheid zijn belangrijk voor Plekk. Nadat je heerlijk op het terras hebt gezeten kun je daarom ook nog even meedoen met de wekelijkse yoga les!

 

De Tolhuistuin
We blijven nog even in Noord want ook de Tolhuistuin hoort thuis in deze lijst van topterrassen. De Tolhuistuin, gelegen aan het Ij, is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van kunst, cultuur en culinair. Er is altijd wat te doen op deze bruisende plek!

 

Bar Breitner
Voor de Franse sferen ga je naar Bar Breitner. Deze bar & brasserie ligt in West, en is Amsterdamse nieuwste hotspot. De menu kaart is Frans. De zon is fel. De wijn is bon! En de boys in de bediening zijn dat ook;-)

 

Vondelpark3
Het Vondelpark is natuurlijk een heerlijke plek. Vondelpark3 is de huiskamer van het park. Zittend op dit terras geniet je van dit beroemde park, de rust en van de meest uiteenlopende type mensen. Sporters, toeristen en verliefde stelletjes, wie van mensen kijken houdt moet hier naartoe. Enjoy!

 

Roest
Hallo creativelingen! Jullie moeten naar dé creatieve vrijplaats van Amsterdam. Op een zeer karakteristieke plek is een historisch pand omgebouwd tot Café Roest. Geniet van een drankje op het strand, bekijk de marktjes of dans mee in het café. Wordt geïnspireerd door film, festival, Dj’s en theater op deze geweldige plek.
Mossel & Gin
De naam zegt het al. Voor alle liefhebbers van Mosselen en Gin, deze foodbar met heerlijk terras mag je niet missen. Je zit hier heerlijk tussen de bomen.
Brandstof
Dit is misschien nog wel het meest centrale terras van Amsterdam. Vooral vrijdagmiddag is het bij Brandstof erg gezellig en kun je door tot in de late uurtjes. Heerlijk eten, leuke bediening en een goede prijs. Een speciaal biertje en de beroemde tarte flambée moet je zeker proberen!


– Lion Noir
Één van de best bewaarde geheimen van de Amsterdamse terrassen. Geniet van een lunch of diner in deze mooie en chique setting. Als het mooi weer is zit je heerlijk op het terras in de binnentuin van Lion Noir.


– Edel
Mooi weer maar nergens plek op een terras in de zon? Geen probleem! Bij Edel kun je namelijk je plekje op het terras reserveren. Ook goed toeven op de steiger. Lekker huiskamersfeertje bij dit Rijksmonument in Amsterdam West.

 

edel

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *