De beste business motivatie tips van Michael Pilarczyk

Highlights van de lezing over Think and Grow Rich door Michael Pilarczyk

 

Als je wel een motiverende schop onder je hol kunt gebruiken, kijk dan vooral even deze motivatie talk! Michael Pilarczyk ook wel bekend als mister mindset is radio presentator en mediaondernemer. Hij was miljonair, verloor toen al zijn geld en werd opnieuw miljonair. Inmiddels is hij schrijver en coach op het gebied van persoonlijke groei en geluk. Jarenlang bestudeerde hij de wereldwijde bestseller ‘Think and Grow Rich’. Dit boek -dat overigens de grondlegger van ‘The Secret’ is- is een boek dat je niet een keer leest. Nee het is een boek dat je bestudeert en bestudeert, steeds komt er weer een ander inzicht tot je. Een andere inspirator van me Bob Proctor dankt ook zijn visie aan dit boek van Napoleon Hill, net als vele andere motivatie coaches.

 

Michael vond het een tijd voor een betere vertaling en een hedendaagse bewerking van het boek dat werd geschreven in 1937, hij kreeg toestemming van de stichting en gaf onlangs een lezing over dit boek waar ik bij was. Van die lezing zet ik de meest waardevolle quotes voor je op een rij in deze video. Dit boek staat hoog in mijn boekenlijst! Je bestelt hem hier.

Mocht je vragen hebben voor Michael Pilarczyk? Stel ze! Ik heb binnenkort een interview met hem.

Misschien vind je dit ook leuk

4 Comments

 1. 1

  Wat een inspirerende lezing! En best wel passend bij de fase waar ik in zit. Ik ben nu dus steeds meer mijn passies en drijfveren aan het ontdekken en heb steeds duidelijker wat nou echt mijn doelen zijn er zijn alleen zoveel verschillende manieren hoe ik de weg naar mijn uiteindelijke doel kan invullen dat maakt het moeilijk om nu in actie te komen, hoe ga je daarmee om?

 2. 2

  Ik ben de oude versie aan het lezen van Napoleon Hill. Ik vind dit onderwerp super leuk en lees en kijk me suf naar inspirerende mensen. Ik ben hier al een hele poos mee in de weer. Ik weet dat je alles kan bereiken als je echt wilt en er een verlangen is. Maar ben onwijs aan het zoeken naar hoe ik mijn leven verder wilt indelen.
  Spiritualiteit is toch wel iets waar dat vlammetje van gaat branden… Leuk om je zo te volgen Sanne! Ga vooral door met je zoektocht naar nog meer geluk! Ik doe zeker met je mee! Liefs Eameralda

 3. 3
 4. 4

  Hallo Sanne,
  wat heerlijk om je stukjes te lezen. Nu ook weer leuk mee te kijken nar ochtendrituelen van Michael Pilarczyk , een mooi en boeiend mens die ons allemaal wat kan leren, tenminste als je er voor open staat. Heb inmiddels al mee mogen reizen door middel van your roadmap to s6 & happiness – Think and grow rich die nog gaande is. Heb het boek master your mindset al in pre-order besteld(op zondagochtend vroeg:P ) , er is nog zoveel te leren en meer uit te halen. In ieder geval op weg naar mijn
  mooiste leven <3 en dat gun ik iedereen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *