Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

 1. 1

  Hee Sanny,
  Bedankt voor je motivatiemaand, wat een goed idee!
  Ik heb vanmorgen fijn gerekt en gestrekt en ook je meditatie doe ik (al sinds een paar maanden eigenlijk) met enige regelmaat. Ik vind het fijn dat je die laagdrempelige introductie biedt, zodat je echt kunt beginnen zonder meteen in de hogere sferen te hoeven geraken 😉 Het is een goede opstap zo en ik heb er echt wat aan.
  Ook je opmerking om actief te zijn hoor ik al heel de dag in mijn hoofd en is een stok achter de deur om mijn doelen (afstuderen! papers schrijven! een scriptie! waaah) te behalen.

  Ik vind je blogs/vlogs echt heel heel leuk en motiverend. En vooral (daar wil het nog weleens aan schorten hier en daar in de blogwereld) kwalitatief hoogstaand.
  (Daarom geloof ik ook dat je een blijver bent en een divers publiek zal aanspreken.)
  (Nu stop ik met praten)
  Succes! En bedankt!
  Tamara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *