Dag #4 Rekken & strekken | Motivatie Maand

Vandaag op dag 4 van de Motivatie Maand neem ik je mee in mijn ochtend warming- upje. Dit doe ik bijna elke dag. Ik heb er vooral baat bij als ik bijna mijn bed niet uit kom, en het liefst nog uren zou slapen. Door mijn lijf ‘aan’ te zetten krijg ik de energie die ik nodig heb om het beste uit mijn dag te halen:

Misschien vind je dit ook leuk

9 Comments

 1. 1

  Wat een fijne manier om zo te beginnen. Ik was al een beetje zoekend naar oefeningen om de dag mee te beginnen en deze video past precies. Ik ga het in mijn ochtendroutine opnemen!

 2. 3

  Hoi Sanny!
  Ik zocht vorige week op geluk, omdat ik meer positief wil zijn en wil genieten. En toen kwam ik uit bij jou, wat een super blog. Je motivatie maand filmpjes doen me nu al goed! Ik ga het zeker allemaal mee nemen wat een fijne energie breng jij 😀 Liefs

 3. 5

  Sanny!

  Ik volg je al een flinke tijd met veel plezier, maar post normaal geen reacties onder blogs/vlogs. Maar wat er vandaag gebeurd is, dat moest ik toch even delen! Ik zit vol goede voornemens voor het komende jaar en je motivatiemaand helpt daar ontzettend bij. Je fimpjes zijn als een leuke advents kalender, maar dan omgekeerd. Gisteren heb ik je tips over energie geluisterd en vandaag besloot ik de dag bewust positief te starten, met positieve gedachtes en muziek. Er zijn vandaag twee ontzettend positieve dingen gebeurd! Wauw! Ik wil je bedanken om je inspirerend bent en mij helpt een beter mens te zijn. Thanks!

  • 6

   Hi Joyce,

   Wat leuk om te horen! Haha een advents kalender. Ja het werkt allemaal super snel dat is zo leuk. Hoe vaker je hier mee bezig bent hoe meer je zult merken dat alles werkt vóór jou en niet tegen jou. Ik ben heel blij voor je:-)

 4. 7

  Hi Sanny, ook ik volg je al een tijdje, gezien je veel gelijke interesses met me deelt, maar deze 1 januari had ik echt even zin in weer iets positiefs dus heb je bewust opgezocht, en wat fijn! De oefeningen hebben mn down gevoel meteen weer omgedraaid! En wilde je echt even zeggen dat ik vind dat je het zo leuk doet! Heerlijk luchtig maar met zeer waardevolle informatie en erg inspirerend en vanuit je hart! Succes met je online programma, komt vast goed!

 5. 8

  Waarom kom je bij mij niet over? ik hoor je babbelen en babbelen en nog es babbelen en als ik je filmpjes zie , zie ik idd een gelukkige vrouw, maar jah ten eerste heb je een fijne relatie en ik NIEMAND! ten 2e ben je iemand met toch wel echt meer dan genoeg geld in de pocket! Je gaat daar even met je man naar Bali NB!!! ik ben nu bijna al 10 jaar niet o reis geweest en dat was echt niet mijn keus!En ja , nee jaloezie is verkeerd en maakt ook niet gelukkig, maar het is ooh zo makkelijk gezegd als je zelf alles kan doen in het leven wat je wilt, zat geld hebt. Weet niet of jij dat vindt, maar velen zeggen geld maakt niet gelukkig.. Ben het totaal mee oneens, geld maakt “ten dele gel;ukkig “is mijn devies . en voor mijzelf geld: geld opent deuren , en die deuren zijn in mijn leven al heel mijn leven:BAM totaal op slot! Wat adviseer jij mij, ik ben heel optimistisch maar ben , wegens vele redenen totaal teleurgesteld in het leven, de mensen en wat ik ben tegen gekomen. En ik zeg je ik heb ALLES eruit gehaald wat erin zit.. Maar ben ondanks mijn verplicht zuinige leventje toch zonder geld….Oh wat een mooi land is Nederland , moet ik teveel aanhoren( en dat is bullshit!)Wat adviseer jij mij????>>>: ik zie het nu al een hele poos niet meer zitten!Niet zo verwonderlijk toch?

 6. 9

  Ik zocht even naar rek en strek oefeningen om te doen in mijn pauze tussen al dat leren door. Heerlijk! Ik ga dit denk ik ook opnemen in mijn ochtendroutine. Ik ben nu gelijk weer wat vrolijker en ik heb genoeg motivatie om aan de slag te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *