Dag #30 Geef je dag een positieve slinger!

Op de één na laatste dag van de Motivatie Maand vertel ik je hoe ik mijn dag een positieve slinger geef door het zetten van een intentie. Dit is een kreet, woord of zin die ik een aantal keer door mijn hoofd laat gaan en op een briefje schrijf om aan herinnerd te worden aan datgene dat ik nodig heb die dag, of week of maand. Eerder schreef ik ook deze blog over intenties.

Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

  1. 1

    Ik vind yoga nidra heel fijn om te doen en dan vooral ook om een intentie te zetten. Mijn favorieten zijn op dit moment, ik geniet in het hier en nu, en ik sta in mijn eigen kracht. Omdat ze in je onderbewustzijn worden geplant zijn ze heel krachtig. Beetje zweverig misschien maar het werkt echt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *