Dag #25 BOOM! Nu doorzetten!

Vandaag is het dag #25 in de Motivatie Maand. Vandaag gaat over doorzetten. Als je iets écht graag wilt. Ga er dan voor! All the way. Als je het een beetje probeert dan kan ik je nu al zeggen dat het niet gaat werken. Niemand gaat het voor je doen, jij moet het doen!! We lezen vaak de success stories van inspirerende mensen, maar we zien niet de hobbels die zij hebben genomen. We zien niet hun struggles aan het begin. So go! Focus op jezelf! En gaan met die baan:-)

Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

4 Comments

 1. 1

  Hoi Sanny,

  Toen Doortje van Doortjesblog.nl jouw blog noemde in een artikel over positiever leven, ben ik eens gaan kijken en lezen of ik hier iets van kon leren. Ik ben eind veertig, moeder van drie pubers en al 24 jaar getrouwd. Zo lang ik mij kan herinneren is mijn glas half leeg, ik zie altijd beren op de weg en ben niet positief te krijgen. Jouw video’s en artikelen zijn echt zeer aanstekelijk positief. Mijn grootste probleem op dit moment is dat ik 24/7 geirriteerd ben, ik wordt al geirriteerd wakker en ga zo ook weer slapen. Mijn grote wens is om van die non stop irritatie af te komen en mijn vraag aan jou is nu: heb jij hier tips voor of heb je in het verleden al eens een artikel/video hierover gemaakt.
  Vriendelijke groet,
  Maria

 2. 2

  Yes top! Inmiddels 2 winkels verder in 6 jaar tijd 🙂 Dankbaar maar ook heel hard voor gewerkt! Wat mooi om te zien hoe jij ook voor je dingen gaat! Positiviteit wint altijd! Top!

 3. 3

  Zo zeg. Dat heb je even mooi gezegd.

  Ik heb mij nu ook vastgebeten in het najagen van mijn droom. Ik kom er wel. Met vallen en opstaan. Ook al begrijpt niet iedereen om me heen waarom ik wil schrijven. En ook al lachen sommige mensen om het idee van het schrijven van een kinderboek of het geven van schilderworkshops. Ik ben op de goede weg en ik laat me niet onderuit halen.

  Bedankt voor de goede raad.

  • 4

   Hi Joyce, goed bezig! Deze drempel over komen bepaalt juist dat je succesvol bent! Zet hem op 🙂 Sanny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *