Dag #18 Hoe herken ik mijn intuïtie?

Elke dag post ik om 06:30 een nieuwe video in deze motivatie maand. Vandaag een heel belangrijk onderwerp: Intuïtie. Naar je intuïtie luisteren en hierop vertrouwen geeft mij zoveel power dat ik hier een groot deel van mijn geluksgevoel vandaag haal. In deze video leg ik je uit hoe ik de deuren open naar mijn intuïtie. Ik hoop dat jij hier ook wat mee kunt. heb je een andere manier? Deel het dan hieronder in de comments.

Klik op de afbeelding voor de video.


Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

    Hoi Sanny, mooi is dit. Goeie reminder ook voor mijzelf. Zelf raak ik altijd in de war als ik iets spannend vind: dan weet ik niet of ik faalangst heb (en dus gewoon moet doorzetten) of dat het mijn intuitie is die me zegt dat ik iets moet doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *