Dag #17 Wat doe je als het je allemaal te veel wordt?

Meer sporten, minder snoepen, niet meer uitstellen, minder alcohol, meer sociale activiteiten, gezonder eten WHAAAAA wordt je ook af en toe he-le-maal GEK van alle doelen die je jezelf hebt opgelegd? Begrijpelijk, maar geen paniek, want vandaag leg ik je uit hoe met deze “overwhelm” kan omgaan. Neem even een moment voor jezelf; sit back and relax en gun jezelf even 4 minuten de tijd om op adem te komen.
Lees hier mijn blogpost over dit onderwerp terug.


Ps: Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

7 Comments

 1. 1
 2. 3

  Sanny, heb je sinds vorige week op YouTube ontdekt. Maar wat ben jij inspirerend voor mij met jouw kennis! Volg op dit moment een schematherapie en merk dat jij er geweldig bij aan sluit. Dankjewel, ga zo door!

  • 4

   Hi Lianne,

   Wat fijn zeg! Welkom! Ik deel hier mijn eigen weg naar meer balans en tegelijkertijd wil ik leven vanuit mijn potentie. Je ziet hier wat voor mij werkt, en dat is voor iedereen natuurlijk anders. Maar pak dat er uit dat werkt voor jou:-) Fijne dag! Sanny

 3. 5

  Beste Sanny, bedankt voor je heldere tips en leuke video’s ! Vanaf februari ga ik beginnen met afstuderen van mijn hbo opleiding. Aan de ene kant heb ik er zin in en heb ik mij goed voorbereid (en loop zelfs al iets voor op het schema van school), maar aan de andere kant zie ik het als een naderende aaneengesloten periode van onwijs hard moeten werken en onontkoombare stress. Meestal kan ik de overwhelm wel relativeren met ‘over een week is het voorbij’. Maar dat gaat nu dus niet echt werken. Heb jij nog tips om voor langere tijd goed te moeten presteren en toch je hoofd koel te houden? Alvast bedankt!

 4. 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *