Over Sanny

“Eigen lichaam, eigen lot, eigen leven. Je moet het zelf doen want niemand komt het geven” – Opgezwolle.

Ik ben Sanny. Ik geloof dat alles in het leven mogelijk is en je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Sinds 2013 deel ik mijn ‘zoektocht’ naar hoe je het beste uit jezelf haalt op Sanny zoekt Geluk.

Via mijn vlogs, interviews en ‘Selfhelp Sanny’ videos wil ik je inspireren om je positiviteit, zelfverzekerdheid en bewustzijn te vergroten zodat je nu al gelukkig kan zijn met wat je hebt. Daarnaast wil ik je helpen je focus te vergroten, en stress te verminderen om zo gelukkig te leven terwijl je je eigen doelen nastreeft.

Vroeger keek ik eigenlijk alleen maar naar wat er niet goed was aan mij. Wat ontbrak er nog om succes te hebben? Wat moest ik verbeteren aan mezelf? Wat voor kleren moest ik aan? Ik luisterde naar goedbedoelde carrière adviezen die me vertelde dat ik wat minder ‘licht’ moest zijn, dus ik verfde mijn haar bruin, ik deed zwarte kleren aan, en ik probeerde met een lage stem te praten. Ik raakte hier heel ongelukkig door. Gaandeweg kwam ik er pas achter dat het eigenlijk gekkenwerk is om een deel van jezelf te verstoppen. Inmiddels heb ik die lichte kant helemaal omarmd, het is wie ik ben. Ik ben gewoon een vrolijkerd. Ik ben dol op kleur en voel me heerlijk in een opvallend pak. Eerlijk gezegd geloof ik ook niet in het verbeteren van zwaktes, denken dat je een zwakte hebt is meer een zwakke mindset. Als je wilt winnen in het leven focus je dan op je sterke kanten en hoe je die nog meer aan de wereld kunt laten zien. ✨@Oililyworld #Oililyexplores #jezelfvinden #sannyzoektgeluk #ad #mindset

Een bericht gedeeld door SannyZoektGeluk (@sannyzoektgeluk) op

Waarom ‘Sanny zoekt Geluk’?

Sinds mijn 4e jaar droomde ik al van een carrière als actrice of presentatrice en op mijn 16e begon ik met audities voor tv-series als Costa, GTST en Zoop. Na de Havo volgde ik een acteeropleiding en werd ik actrice. Jezelf onderhouden als actrice in Nederland is maar voor weinig mensen weggelegd. Voor elke klus moet je uiteraard auditie doen, en daar hoort ook afwijzing bij. Voor elke 20 afwijzingen, kreeg ik 1 rol. Soms niet eens een hoofdrol, maar een bijrol. Telkens weer te horen krijgen dat je niet goed genoeg bent, deed wat met me.

Ik begon me te verdiepen in bewustzijn en persoonlijke groei. Dat had ik nodig om overeind te blijven staan in de tv- wereld, en om positief te blijven. Ik leerde dat ik meer naar binnen moest kijken dan naar buiten, om bewuster te zijn van mijzelf en om me goed te voelen óver mezelf.

Hoge verwachtingen

Tegelijkertijd merkte ik in mijn omgeving dat steeds meer mensen worstelden met de hoge verwachtingen, de onredelijk vergelijkingen met andermans schijnbaar succesvolle levens (aangewakkerd door social media) en zodoende met uitputting kampten. Ik bedoel maar: 1 op de 7 Nederlanders heeft burnout achtige klachten (CBS, 2015).

TV versus online

Het idee voor een tv- programma over bewustzijn en geluk ontstond langzamerhand. Inmiddels werkte ik voor RTL4 als presentatrice (Off Piste, KampeerTV, RTL Lounge) en probeerde ik dit programma op tv te brengen. Maar de tv- wereld is lastig: voor je het weet ben je niet meer eigenaar van je eigen idee of gaat iemand anders ermee vandoor.

Uiteindelijk liet ik mijn tv – droom achter me en begon mijn eigen programma op YouTube. Ten slotte gaat het om de content en niet om het kastje waar je het op kijkt. Op naar een bewuster en gelukkiger leven.

Volg mijn zoektocht naar geluk door je hier te abonneren!

Contact

Wil je mij boeken als presentatrice of samenwerken met mijn YouTube kanaal of Instagram? Super leuk! Mail dan Britt Hoogenhuis van &.Agency:  Sanny@and-talent.com

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *