Waar komt bindingsangst vandaan? En belangrijker nog: hoe kom je er vanaf?

Het Happinez Festival 2019 komt eraan. In deze serie bezoek ik een aantal sprekers. Vandaag spreek ik psychotherapeut Hannah Cuppen. Zij weet alles over verlatingsangst en bindingsangst.

Verlang je naar een partner, maar houdt je tegelijkertijd een relatie af? Dit kan te maken hebben met verlatingsangst en bindingsangst. Hannah is ervaringsdeskundige op het gebied van deze thema’s. Ze weet dus als geen ander hoe je hiermee om moet gaan. Met haar boeken Liefdespijn, Liefdesroep en Liefdeskunst helpt ze anderen al jaren bij het erkennen en overwinnen van deze angsten.

In deze video legt Hannah uit waar deze angsten vandaan komen. Daarnaast ik wil weten wat je eraan kunt doen.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Ik ging voor deze reeks ook langs bij schrijfster Susan Smit. Daarnaast bracht ik een bezoek aan handlezeres Ellen Duim en mindfulness trainer Eline Snel.

 

Vandaag gelukkig. Morgen succesvol

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *