Behind the scenes bij de Twingo Fashion challenge

advertorial Twingo fashionchallenge Renault

Afgelopen maandag zagen jullie al de Twingo Fashion Challenge van Cynthia en mij – en vandaag laat ik jullie een kijkje achter de schermen zien, hoe dat eraan toeging. De challenge is om een spetterende outfit voor je vriendin te scoren, die ze zelf zou aantrekken op een date-night met haar vriend. Samen met Cynthia gingen we ieder voor zich op een strooptocht door het mooie Zwolle.

En dan blijkt dus hoe hilarisch uitdagend het is om voor een vriendin een volledige outfit te kiezen. Je komt continue dingen tegen dat je denkt: O, dat is leuk. Voor mij…. Maar wacht, ik shop alleen hier niet voor mijzelf. Na ongeveer 9 outfits niet voor mijzelf gekozen te hebben, kwam ik langzamerhand gelukkig wel écht outfits in de Cynthia-vibe tegen. Ik vond deze challenge  heel leuk om te doen en mooi om te zien wat we uiteindelijk voor elkaar hebben uitgekozen.

Denk jij ook dat je voor een vriendin heel goed een outfit zou kunnen kiezen? Doe dan samen met een vriendin hier mee aan je eigen Twingo Fashion Challenge en maak kans op een dagje shoppen en make-uppen met Cynthia en mij!

IMG_0742

Filmen bij Cynthia thuis, eerst altijd even kijken vanuit welke kant het mooiste licht komt.

IMG_0750

We hebben niet echt een vaste tekst, maar van te voren spreken we wel even af wie wat zegt met Dennis, die deze productie doet.

IMG_0757Onze shop auto van vandaag, wat een zonnetje.

IMG_0767Lekker lunchen op een van de gezellige terrasjes van Zwolle.

IMG_0780

DE outfit die ik voor Cynthia heb geshopt. Het is niet helemaal haar stijl, en dat wist ik, maar ik name even de rol van stylist op me, en wist gewoon hoe goed dit haar zou staan, helemaal op een dat night. Ze was gelukkige blij verrast met het resultaat!

IMG_9940

En toen was het een dag later tijd voor het schieten van de campagne beelden samen met May Britt en Lilian van Amayzine. Wat hebben we gelachen tijdens die shoot, het leek wel Hollands Next topmodel.

IMG_0811

Deze foto maakte ik stiekem van Cynthia toen we een dutje de auto deden. Want ja, een fotoshoot betekent veel wachten.

IMG_0807

Ik ben helemaal verliefd op deze geleende rok van Asos.

Schermafbeelding 2016-05-26 om 17.45.57

En als je dan terug naar huid rijd met zo’n lucht weer he zeker dat het een geweldige dag was.

Doe hier samen met een vriendin mee met Twingo fashion challenge.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *