Begin je dag geweldig met deze korte licht meditatie!

Zit je even wat minder in je vel? Ben je midden op je werkdag ineens uitgeput, of wil je gewoon een mooi begin van de dag? Doe dan mee met deze meditatie oefening voor meer licht en energie. Ik doe hem elke ochtend om in een ‘happy state’ te komen. Hij duurt maar 7 minuten. Heb je nog nooit gemediteerd? Geen probleem ik praat je er doorheen, het enige dat jij hoeft te doen is relaxed te zitten en te luisteren. Iedereen kan leren mediteren.

P.s Ik zit natuurlijk allang niet meer op Bali 😉

Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier🙂

Misschien vind je dit ook leuk

11 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 5

  Dank voor het mooie begin van de dag dat ik gehad heb dankzij jouw filmpje 🙂 voelde me echt gevuld met licht en warmte, heeerlijk!

 4. 7

  Wauw Sanny, wat super mooi! Moest bijna huilen tijdens de meditatie (ontroering van geluk denk ik). Thanks voor dit mooie filmpje! Je bent lekker bezig, kijk je filmpjes vaak, super leuk! Heb bewondering voor je hoe je dit doet! Veel succes en geluk! Liefs, Louky

  • 8

   Hey Louky! Leuk je hier te zien 🙂 En nog leuker dat je mee hebt gedaan met mijn meditatie, iedereen heeft dat gevoel van ontroering inderdaad, pure liefde voor jezelf. Mooi toch! Jij ook veel geluk met alles dat je doet! Liefs Sanny

 5. 9

  Wauw dit is met afstand de beste guided meditatie die ik ooit geprobeerd heb. Wat een geweldig gevoel naderhand. Dank hiervoor! Ik ga proberen hem vaak te doen. Fijne zondag!

 6. 10

  Was super gestresst maar zit nu met tranen in mijn ogen, dank je wel voor deze fijne meditatie, mijn 1e!

 7. 11

  Sanny, wat fijne meditatie, krachtig en ontroerend. Is dit specifiek muziek (guru dev namo), die jij gebruikt hebt,ergens online te vinden?? Zo nee, hoe dan?
  Bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *