Avond routine tips om vroeg naar bed te gaan.

Om zoveel mogelijk uit mijn dag te halen sta ik graag op tijd op. Zo kan ik in alle rust video’s maken, en ook nog eens op tijd stoppen om leuke dingen te doen. Maar vroeg opstaan betekent ook op tijd naar bed gaan. En dat kan zeker in de zomer lastig zijn. Deze avond routine tips om vroeg naar bed te gaan werken voor mij heel goed!

Deze avond routine heb ik vooral als ik het idee heb overal tijd te kort te hebben. Dat levert me stress op. Om dat te voorkomen sta ik liever wat eerder op rond 6 of 7 uur en ga ik ook weer vroeg naar bed. Zo krijg ik alles gedaan wat ik wil. Maar dit geld dus niet voor alle dagen, dat zou het leven ook wel heel gedisciplineerd maken. Ik ben ook dol op spontane etentjes met vrienden, en ja dan lig ik er echt niet op 22.00 uur in.

Structuur is fijn. Maar af en toe moet je gewoon lekker doen waar je zin in hebt:-)

 

Een aantal producten uit deze video vind je hier terug op mijn persoonlijke shoppagina. 

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

  1. 1

    Slapen is mijn hobby, soms wel 10 uur per nacht. ik begin al te lachen als ik mijn bed zie. En toch blijf ik het moeilijk vinden om visite naar huis te sturen als het gezellig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *