8 inspirerende Instagram accounts!

Instant Happy word ik van deze vrolijke insta accounts!

Mijn favorieten…

Wie je volgt op Instagram, Facebook of Twitter kan veel meer invloed op je hebben dan je misschien wilt geloven. Of we het nou willen of niet, je vergelijkt jezelf continue met anderen. Dus als je vooral zeer succesvolle mensen volgt die elke week wel een leuk reisje hebben of een nieuwe designer bag aanschaffen, ga je op een gegeven moment denken dat jij wel heel saai bent met je 9 tot 5 baan, en je Zara bag. Dit is misschien heel zwart wit geschetst nu, maar toen ik merkte dat ik steeds ongelukkiger werd van scrollen door mijn Instagram stream wist ik dat er iets niet helemaal lekker ging. Ik bekeek wie ik volgde en zag inderdaad alleen maar hyper succesvolle mensen. Vooral mode-bloggers die altijd perfect opgemaakt uit bed stappen (Negin Mirsalehi ) en waar eigenlijk alles perfect lijkt. Niemand heeft elke dag een perfecte dag (als deze al bestaat). Ok, van vergelijken wordt je ongelukkig.

Het kan ook zeker wel inspirerend werken om succesvolle mensen als inspiratie bron te hebben, maar als je merkt dat er geen normale ziel meer tussen zit is het tijd voor een ontvolg-ronde. En tijd om eens op zoek te gaan naar instagrammers waar je wel blij van wordt! Nou hier komen ze!

Liefs Sanny

P.S Ik hoop trouwens dat het bovenstaande je mag inspireren tot het posten lelijke selfies, saaie maaltijden en verregende vakanties.

Wie? Harlow and Sage  
Wat zien we? Het leven van Harlow and Indiana, 2 hondenvriendjes
Waarom? Ze staan altijd supercute op de foto/video en lijken het ook echt leuk te vinden. Ik moet er vaak om lachen. En ze hebben er nu ook een baby zusje bij: Rees Lightning!
Wie? Living it Rural
Wat zien we? Rauwe landschappen en Schotse Hooglanders gefotografeerd door de 17-jarige (!) Remo
Waarom? Voor stadsmensjes is het af en toe fijn om een virtuele boswandeling te maken.
Wie? MarnixP
Wat? Gedichten over het leven en de liefde afgewisseld met idiote plaatjes
Waarom? Marnix is een man die (op Twitter) zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Daarnaast schrijft hij mooie gedichten die raken en confronteren. De ene keer wat opgewekter dan de andere. Maar dat mag de pret niet drukken.
Wie? Linda Tol  
Wat? Modeblogger uit Amsterdam onlangs verhuist naar Milaan.
Waarom? Toch een modeblogger in deze lijst? Linda is cool. Haar positiviteit straalt door de foto’s heen. Maar haar gedurfde eigen stijl, waarin ze alles moeiteloos met elkaar combineert inspireert mij om ook vaker wat minder gewoon te doen. Wat mij betreft de nieuwe Carrie Bradshaw.
Wie? Omar Kbiri –> Kbiri
Wat zien we? Foto’s van mensen met hun quotes eronder. Beetje a la Humans of New York.
Waarom? Omar is een ondernemend baasje en ontmoet de meest uiteenlopende types tijdens zijn werk voor Biko, Het PR bureau en in het Amsterdamse uitgaansleven. Dit is nog eens een kijkje in de keuken bij de ‘gewone’ mens. Hoewel er af en toe wel een Youtube ster of BN-er voorbij komt. Oja, hij heeft z’n phone laten vallen, dus vandaar de barsten op de laatste foto’s en zo is het leven.
Wie? Beautiful Destinations 
Wat? tja de naam zegt het al…
Waarom? ‘T is gewoon heerlijk wegdromen bij deze prachtige plaatjes van de meest exotische bestemmingen, en daar worden we blij van. Ook leuke creatieve inspiratie voor jouw toekomstige vakantiefoto’s.
Wie? Bright Bazaar
Wat zien we? Kleurrijke plaatjes van Will, Londen, interieurs, fashion en reisjes.
Waarom? Will fotografeert alle vrolijke dingen die hij tegen komt in zijn leven. Door zijn frisse en strakke stijl ziet het er allemaal zo fris en fruitig uit en daar worden we vrolijk van:-)
Wie? Ruud ruu_da 
Wat? Prachtige foto’s vooral uit Amsterdam maar Ruud gaat ook wel eens op stap buiten de stad.
Waarom? Eigenlijk is zijn Instagram account net een koffieboek, hij maakt ongelofelijk mooie foto’s, ja mooi dus, maar vooral echt, zoals het is, op zijn foto’s geen gestylde fashion people, maar gewoon de mens die je ziet op straat. Als echte Amsterdam-lover wordt ik heel blij van de herkenbaarheid in zijn foto’s. Maar ook als je er niet vaak komt laat ie Amsterdam zien zoals ze echt is.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *