7 super manieren om Nu je productiviteit te vergroten

Vorige zomervakantie las ik op het strand het geweldige boek “Lezen, weten en niet vergeten” van brein expert Mark Tigchelaar. Ik haalde hier mega goede tips uit die mij tot op vandaag helpen om effectiever te werken en informatie op te slaan.

Dit toffe gesprek is een mini cursus over hoe je effectiever kunt werken, waardoor je sneller klaar bent en sneller kunt genieten van de goede dingen in het leven. Mark geeft naast deze waardevolle tips exclusief voor abonnees van de nieuwsbrief van Sanny zoekt Geluk een online training cadeau met 7 korte video’s. Klik hier om dit te ontvangen.

Mark’s boek bestel je hier.

 

Altijd op de hoogte blijven van de laatste videos? Abonneer je hier.

Misschien vind je dit ook leuk

9 Comments

 1. 1

  Juist door sneller te lezen meer van de tekst onthouden. Voelde eerst wat tegenstrijdig… maar na de uitleg niet meer! Snellezen om ruimte voor het afdwalen van gedachten weg te nemen… en hiermee efficienter door teksten ‘te lopen’. Wat een mooie les! Inspirerende video!

 2. 2
 3. 3

  Snellezen en meer onthouden klinkt nogal tegenstrijdig, mij lukt het dan juist niet. Maar ik ga het eens proberen (en dat boek kopen) en die 7 filmpjes bekijken, en wie weet gaat het dan juist wel. Ik ben héél benieuwd, want ik lees ontzettend langzaam en raak ook heel snel afgeleid.

  Liefs!

 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Ik word altijd erg geïnspireerd door jouw filmpjes. Het geeft energie die iedereen soms even nodig heeft. Dit boek zou ik graag winnen omdat ik zelf ook dyslexie heb. Ik heb veel manier gezocht om dit te verbeteren en daar blijf ik mee bezig. Er liggen nog veel boeken op mij te wachten in mijn vakantie, maar deze komt boven op de stapel te liggen. Natuurlijk heb ik me ook aangemeld voor nieuwsbrief.

 7. 7

  Heel interessant en zo eenvoudig toe te passen, bedankt voor deze tips!
  Nu snel inschrijven voor je nieuwsbrief en dan ga ik 25 minuten aan m’n studie ;).

 8. 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *