7 Day Recharge: detoxen en Mindfulness

Deze hele week vind je hier elke ochtend een nieuwe video: omdat ik het zo leuk vind om dingen te testen, deed ik vorige week de 7 day Recharge week! Een week lang detoxen, mindfulness en yoga. Met een hele lang lijst aan dingen die ik niet mag hebben:

 • suiker
 • gluten
 • ei
 • vis
 • vlees
 • koffie
 • alcohol
 • bewerkte producten
 • geen zakjes/ poedertjes verpakkingen

Ga ik deze detox week volhouden? Kijk mee!

Bedankt voor het kijken en jullie support deze week! En? Zou dit iets voor jou zijn? Let me know!

Nu is het natuurlijk de uitdaging om een aantal dingen mee te nemen in mijn dagelijkse gewoontes.

Wat ik al deed:
– dagelijks mediteren
– dagelijks bewegen/ rekken en strekken/ yoga
– weinig toegevoegde suikers

wat ik nu ga proberen:
– Minder koffie
– Veel vaker onbewerkt eten
– vaker koken
– vaker kleine rustmomentjes inbouwen.

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

 1. 1

  7dayrecharge is echt een aanrader. Het zorgt voor minder stress en je leeft door dit programma veel bewuster. Zeker het mediteren en de yoga zijn echt een aanrader. Sowieso was ik al een groot voorstander van het uitdoen van electronica na 8/9 uur. Ik ben blij dat dat in 7dayrecharge wordt bevestigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *