6 INTERESSANTE LEVENSVRAGEN: DE GELUKS – TAG

Hoe kan ik beter tegen kritiek? Hoe besteed ik mijn tijd optimaal? Hoe kan ik sneller dingen loslaten? En nog 3 interessante vragen, die je inzicht kunnen geven in jouw geluk. Jelle en ik beantwoorden ze voor je in deze video tag!

Jelle Derckx bekend als minimalist en de man achter Lijstje.info, komt binnenkort uit met een boek waarin hij antwoord geeft op 33 levensvragen. Wij namen alvast een voorproefje met deze 6 vragen:

1. Hoe kan ik beter tegen kritiek van anderen?
2. Hoe benut ik mijn tijd optimaal?
3. Hoe maak ik sneller contact met mensen die ik niet ken?
4. Hoe vind ik het werk waar ik van houd?
5. Hoe leer ik om los te laten?
6. Hoe kom ik van mijn angsten af?

Bij deze starten we ook de Geluks-tag. Heb je een blog? Doe mee en maak ook een blog of vlog met jouw antwoorden, dat kan samen of alleen! Deel deze video, en tag anderen! Bij deze wil ik graag taggen: Lisanneleeft.nl Beautygloss & ByDagmarValerieMaar ook als je dat niet hebt zijn we stik benieuwd naar jouw antwoorden! Ben je wel eens bezig met een van deze vragen? Zouden we je misschien kunnen helpen? Je kan hieronder reageren.

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *