48 uur in Londen: De leukste tips

Afgelopen weekend zijn we naar Londen gegaan om daar te shoppen, te eten en nieuwe inspiratie op te doen. Het was leuker dan ooit, vooral door de wijk Shoreditch, alles daar is hip, het doet een beetje denken aan Brooklyn. O wat zitten er veel leuke winkels en restaurants! Kijk mee voor tips!


sanny Verhoeven Londen blog londen hip tips londen tips blog vlog video hip Sketch restaurant tip Londen

Restaurant Sketch was echt zoo geweldig! Zeker even lang wippen! Het zit in Soho.

Londen 34_36a9a329c193f3d3_1280box

Deze 2 bovenstaande foto’s zijn gemaakt bij een restaurant in Shoreditch waar we per toeval langs liepen, ik heb er niet gegeten, maar dat ga ik zeker een keer doen als ik terug ben! Deze Londen tip heet: Blixen op Brushfield Street.

Sanny Verhoeven

Misschien vind je dit ook leuk

5 Comments

 1. 1

  Hoi Sanny, bedankt voor alle leuke inspiratie! Ik ga over twee weken naar Londen (voor onze trouwdag) en wil mijn man verwennen met een diner bij Sketch. Ik zag op de site dat er verschillen mogelijkheden zijn. Welk restaurant is het meest geschikt voor het diner? Groetjes Ellen

 2. 2

  Hi Ellen,

  Wat leuk zeg! Boven is meer een lunchroom, dan heb je beneden een groene kamer die zoals je zag al heel mooi is, en de grote roze kamer waar ze alleen high tea’s doen, en je wel echt moet reserveren (liefst nu al). Die High tea was super lekker en echt een bijzondere ervaring, die zou ik doen. Dit is ook meteen de duurste optie, ik geloof rond de 70 pond.

  Veel plezier, geniet ervan!
  Sanny

 3. 3

  Hoi Sanny, dank je wel voor je snelle reactie! Het is helaas helemaal volgeboekt…ook het diner. bedankt voor je leuke tips in je volg. We gaan zeker even shoppen in Shoreditch. Groetjes Ellen

 4. 4
 5. 5

  Hi Sanny,

  Wat een leuke blogs maak je! Zag je video over Londen waar je bij een vriendin thuis een super toffe lamp / spotlight van de maan laat zien. Kan jij misschien via haar achterhalen waar hij vandaan komt?
  Mijn zoektocht bracht me nog niet erg ver…. Super bedankt alvast!

  Groet Jojanneke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *