40 weken zwanger: tijd voor een zwangerschapskleding shoplog

Ik ben op dit moment 40 weken zwanger. En de meeste mensen zullen me voor gek verklaren, maar ik had op de valreep zin om deze shoplog video over zwangerschapskleding te maken.

Eén van de eerste dingen die je ontdekt als je zwanger bent, is dat er weinig leuks is om aan te trekken. Zo kwam ik op het idee voor deze video. En uiteraard door jullie vele verzoeken om een zwangerschapskleding shoplog. 😉 Ik deel m’n tips over hoe je veel verschillende zwangerschapslooks kunt maken, zonder al te veel bij te hoeven kopen. Zoals kussens in je kleding proppen, om te kijken hoe het eruit ziet me een nóg dikkere buik.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL
Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *