37 weken zwanger: me-time Monday en een nieuwe kinderwagen

Ik ben op dit moment 37 weken zwanger en met zwangerschapsverlof, dus ik heb een soort van vakantiegevoel. Al heb ik natuurlijk een kind, genoeg huishouden en mega veel nesteldrang.

In deze vlog zie je hoe ik m’n me-time Monday invul. Af en toe me-time vind ik zo ontzettend belangrijk. Ik voel me door zulke momenten weer mezelf en in balans.  Verder review ik de BB C’est Magic Creme van L’Oreal waarmee ik een samenwerking heb.
En we hebben een nieuwe kinderwagen. In de Bugaboo Donkey passen twee baby’s naast elkaar in plaats van boven elkaar. Baby nummer twee, komt u maar.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

VANDAAG GELUKKIG. MORGEN SUCCESVOL

Dat is de titel van mijn online programma die dit najaar zal starten. Een cursus die je helpt te ontdekken waar het nou echt om gaat voor jou, en wat jou het gelukkigst maakt. We gaan samen werken aan een positieve mindset, zodat je van daaruit kunt werken aan je successen van morgen.
Ben je nieuwsgierig? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven als we gaan starten.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *