2x Voorjaars look met Fashionchick

Sanny Verhoeven Fashionchick

Als je ook geregeld met de vraag ‘wat trek ik vandaag aan?” voor de kast staat dan haal je wellicht leuke inspiratie uit ‘Fashionchick elke dag een look’. Hierin laat Fashionchick elke dag een nieuwe look zien op Net5. Ze hebben mij gevraagd mee te werken aan 2 van die looks. Dit zijn de foto’s en de eerste video.En hier zie je hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Look 1

You can shine everyday

Dus trek je glitteritems wat vaker uit de kast, dan eens per jaar met Oud en Nieuw, leuk voor naar een festival of als je na je werk nog door gaat naar een feestje. Met een grove jeans maak je het geheel wat stoerder. Ik draag veel gouden sieraden maar ik denk dat mijn zilvere fase weer aanbreekt dankzij deze zilvere bangels. Ik vind het super mooi staan met mijn verlovingsring en rode nagellak.

Sanny Verhoeven

Sanny Verhoeven Fashionchick

Pandora armbanden via Fashionchick

Voorjaars look Fashionchick

Fashionchick Elke dag een look Net5

Elke dag een look Net5

Pailetten jasje: Noisy May via Zalando

Jeans: Levi’s 501 CT

Armbanden, oorbellen en ring: Pandora

Top: Hanro via Zalando

Sandalen: Sacha

 

 

Look 2

Statement Patches

Mijn nieuwe favo jasje van Levi’s hebben jullie al veel voorbij zien komen, daarom vond ik het extra leuk dat ik ook voor Fashionchick werd gestyled in dit stoere jack, die ook weer leuk te matchen is met een tas met patches.

Sanny zoekt Geluk x Fashionchick

Veloretti fiets x Sanny zoekt Geluk

2x voorjaarslook met Fashionchick

Sanny zoekt Geluk model

 

2x voorjaarslook met Fashionchick

 

Spijkerjack: Levi’s

tas: Zara

Zwarte legging: Dr. Denim via Zalando

Schoenen: H&M  

Fiets: Veloretti

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

  1. 1

    Lieve Sanny, ik ben mega enthousiast over een tweetal outfits welke ik tegen kwam op je Intsta account. Via de comments, Fashionchick en Kee&Kee ben ik nog niet verder gekomen. Ik hoop dat jij mij via deze weg kan informeren waar ik de gaafe outfits kan scoren. Namelijk; Het camouflage Jack (post 23 mei) en de Pinkalicious outfit (post 1 mei). Ik kijk mer smart uit naar je reactie! Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *