15 dingen die ik écht niet wist over zwanger zijn

Uiteraard heb ik me goed ingelezen over zwangerschappen. Alsnog ben ik tijdens m’n eigen zwangerschap nog veel dingen tegengekomen waar ik niet van wist. Daarom leg ik in deze video vijftien dingen uit die ik niet wist, maar nu wel ervaar.

Ik heb dit speciaal gemaakt voor iedereen die een kindje krijgt (gefeliciteerd) en deze dingen misschien ook niet wisten. Denk aan tips tegen ochtendmisselijkheid, vage klachten zoals jeuk of gekke geluiden.

Daarnaast heb ik ook aan mijn vriendinnen die net een kindje hebben gekregen of nog zwanger zijn gevraagd wat zij van te voren niet wisten. En zo kwam ik nog een hoop nieuwe (en ook wel bijzondere) dingen te weten:

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Meer Mom Life video’s bekijk je hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *