10 tips om te ontstressen in het moment

We lopen tegenwoordig 10% sneller dan 20 jaar geleden. We slapen korter, eten meer snel bewerkt voedsel, zijn vaker geïrriteerd en we maken meer ongelukken in het verkeer omdat we de hele dag met naar onze smartphones kijken.

Mindful leven is iets dat steeds meer mainstream wordt, en dat moet ook wel, wil je alle nieuwen dingen die je dagelijks op je afgeslingerd krijgt goed kunnen handelen. In deze video vertel ik je hoe ik deal met stress, zodat ik vaker ontspannen in het moment kan zijn.

Ik ben trouwens ook erg benieuwd hoe jij dit doet? Herken je mijn tips? Of pak je het heel anders aan? Laat het me weten in een reactie 🙂

Meer van Sanny op je wall? Like Sanny Zoekt Geluk!

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

 1. 1

  Wat een lekkere tips.
  Voor mijzelf heb ik ook een limiet aangegeven hoeveel uur per dag op mijn smart Phone.
  Ook ben erg bewust wat ik kijk op tv. Is er iets wat ik graag wil zien zoals een documentaire of iets anders wat mij interessant lijkt? dan gaat die aan. Anders laat ik hem uit en pak ik een boek! Ik heb een speciaal hoekje in de kamer een lees hoek gemaakt.
  De natuur in is standaard elke week, wij wonen in Limburg en hebben met de deur uitlopen al heel veel moois. Heerlijk uitwaaien op het plateau of door de weilanden heen.
  Dat er mensen zijn die met hun smart Phone in gezelschap zitten snap ik nog steeds niet, ik dat heeft niks met leeftijd te maken. Ik ben 25! En het geluid staat ook standaard uit, ik vind zelfs het lampje irritant wat oplicht als je en bericht hebt ?.

  Bedankt!
  Gr Danique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *