Zo krijg jij ook die zwangerschapsgloed

Deze week laat ik zien waar mijn zwangerschapsgloed echt vandaan komt. Ga ik voor het eerst shoppen voor positiekleding in Hilversum en laat ik jullie zien waar ik ben geboren. Ook brengen Jorg en ik een bezoek aan Artis. En ik neem je mee naar onze oudejaarsdag traditie, namelijk: oliebollen op Rembrandtplein. Daarnaast is het tijd voor een klein (baby) feestje tijdens oud en nieuw.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Meer Mom Life video’s bekijk je hier.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>