Vega recept: gegrilde groenten & quinoa

Eten bij mijn zusje Charlotte is altijd een goed idee, want ze kan heerlijk koken. Vandaag deelt ze dit lekkere en super snelle recept met ons.

Charlotte: ”Normaal gesproken bereid ik al mijn gerechten zelf, maar soms heb je daar geen tijd voor of geen zin in. Daarom is deze vegetarische maaltijd een combinatie van zelf gemaakt en kant-en-klaar”. In 15 minuten stond het op tafel.

 

Quinoa bijgerecht:

– Quinoa, ongeveer 150 gram
– Tomaten puree blikje van 70 gram.
– Komijn poeder, 2 theelepels
– Gewassen bladspinazie, handjevol

Bereid eerst de quinoa volgens de verpakking. Vervolgens verhit je olie in een
pan en voeg de tomaten puree toe met de komijn kruiden. Laat dit ongeveer 30
seconden verwarmen. Voeg daarna de quinoa toe en mix dit lekker door elkaar
heen. Dit kan je in zijn geheel 5 minuten bakken en op het laatst voeg je de
spinazie toe. Ook kan je op je bord extra spinazie bladeren toevoegen.

 

Gegrilde groente:

Dit is een klein geheim want deze gegrilde groenten komen gewoon uit een pakje (niemand die het door heeft) en kun je kant en klaar kopen bij de Albert Heijn. Je kunt het vinden bij de sla afdeling en het is in een paar minuten klaar in de magnetron.

Vegetarische burger:
Deze burgers vind ik heel lekker, het is weer eens wat anders dan vlees, maar tegelijk ook een gezonde optie. Paar minuutjes bakken en klaar.  : )
Succes, eet smakelijk! En de volgende keer deel ik wel een eigen gemaakt recept!
Liefs Charlotte

Dit is geen gesponsorde post.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>