Ik laat m’n toekomst voorspellen door medium Jeannette van Raaij

Op aanraden van een vriendin ben ik drie jaar geleden bij medium Jeannette van Raaij langsgegaan. Naast dat ze toen m’n aura ging lezen, las ze ook mijn toekomst. En ondanks dat je toekomst constant verandert en beïnvloed wordt door je keuzes, is alles wat zij toen voorspelde, uitgekomen. Naar aanleiding van dat bijzondere bezoek, schreef ik dit artikel.

Deze week ging ik voor de tweede keer bij haar langs, want ik zat weer vól met vragen. En jeetje, wat was dat weer een enorm bijzonder gesprek.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>